Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε γνωστός τραγουδιστής: «H Ακρίτα είναι η επιτομή της τοξικότητας»

Κλείνει το προφίλ του στο fb

28 Ιανουαρίου 2022 16:54
Ξέσπασε γνωστός τραγουδιστής: «H Ακρίτα είναι η επιτομή της τοξικότητας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την έντονη διαμάχη του με την Έλενα Ακρίτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης αποφάσισε να κλείσει τα προφίλ του στο facebook.

Η δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα κοινοποίησε αρχικά στο facebook μία ανάρτηση που έκανε ο Στάθης Δρογώσης για το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης. «Τι σημαίνει “κάνω τηλεκπαίδευση με δικά μου έξοδα” όταν το λένε οι δάσκαλοι; Ειλικρινά ρωτάω. Δεν έχουν λάπτοπ; Δεν έχουν ίντερνετ στο σπίτι;» έγραφε στην ανάρτησή του ο Στάθης Δρογώσης.

Δείτε επίσης: Καταπέλτης η Έλενα Ακρίτα: «Δεν τελειώσαμε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο - Θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας»

Κοινοποιώντας δημοσίευση του Στάθη Δρογώση η Έλενα Ακρίτα σχολίασε: «Οι μεταφορείς όταν χαλάει το φορτηγό, γιατί δεν φορτώνουν τα πορτοκάλια στο ΙΧ τους; Αλήθεια, προσπαθώ να καταλάβω».

«Αυτός ο τύπος πέρασε από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ; Και τώρα βγάζει δίσκο στη ΝΔ;» έγραψε σε άλλο σχόλιο της η Έλενα Ακρίτα.

Απαντώντας στο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα, ο Στάθης Δρογώσης έγραψε:

«κα Ακρίτα σας ευχαριστώ για την αναφορά στο πρόσωπό μου. Σας θυμάμαι πασοκ παλιά. Μετά Δημαρ και τώρα συριζα. Έχετε γράψει όπως πάντα κάποια φεικ νιουζ. Δεν πέρασα από το ΚΚΕ. Συνεργάστηκα στα πλαίσια του μετώπου που κάλεσε το κόμμα στις δημοτικές εκλογές του 2019.Το ΚΚΕ ποτέ δεν έπεσε στο επίπεδο του αυριανισμού του δικού σας. Είστε μια μεγάλη γυναίκα έμπειρη δημοσιογραφος και πια απλά κολυμπάτε στο βούρκο σας. Το τουιτ που δημοσιεύσατε είχε και συνέχεια. Απαντήσεις εκπαιδευτικών και δικές μου.

Και συμφώνησα σχεδόν σε όλα όσα μου ανέφεραν οι πάντα ευγενικοί συνομιλητές μου. Είστε πια μια ινφλουενσερ των αυριανιστων. Ο αυριανισμός σας θα διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως παράδειγμα προς αποφυγή.Δεν σας φοβόμαστε. Κι αν θίξετε κι άλλο την τιμή και την υπόληψή μου θα τα πούμε με άλλους όρους και σε αίθουσες δικαστηρίων.

Ευχαριστώ για τον χώρο σας».

Ο διάλογός τους είχε ως εξής:

Δρογώσης ακρίτα

Σε νέα ανάρτησή του ο Στάθης Δρογώσης εξήγησε την άποψή του για το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα» λέγοντας πως «για άλλη μια φορά γνωστά κέντρα του διαδικτυακού υπόκοσμου προσπαθούν να μου επιτεθούν».

«Επειδή για άλλη μια φορά γνωστά κέντρα του διαδικτυακού υποκόσμου προσπαθούν να μου επιτεθούν και να με “ακυρώσουν” (φυσικά τα θέλω και τα παθαίνω αφού γράφω στο τουιτερ επώνυμα και είμαι στοχοποιημένος) δηλώνω ότι σε όλη μου τη ζωή στήριξα τη δωρεάν δημόσια παιδεία.Και έπαιξα αφιλοκερδώς σε δεκάδες συναυλιες υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των εκπαιδευτικών. Μάλιστα συνεργαστήκαμε με πολλούς καθηγητές μουσικής όταν φτιάξαμε το πρώτο κοινωνικό ωδειο στη χώρα πριν δέκα χρόνια. Η τηλεκπαίδευση δεν είναι μια απλή διαδικασία και εμείς που είμαστε έξω από τον χορό δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες της. Όμως πάνω από όλα είναι τα παιδιά.Και ευτυχώς οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί με μεράκι τα στηρίζουν. Φυσικά πρέπει να φτιάξει το υπουργειο μόνιμες υποδομές τηλεκπαίδευσης.Αλλά μέχρι τότε δεν θα αφήνουμε τα παιδιά χωρίς μάθημα. Αυτή είναι η άποψη μου και οι βρισιές θα σβήνονται.

ΥΓ Η κα Ακρίτα είναι η επιτομή της τοξικότητας και των φεικ νιους στο ελληνικό διαδίκτυο. Τόσο χυδαία μόνο αυτή κι ο Πετράκος μου έχουν επιτεθεί.Αυτό λέει πολλά…»

Λίγες ώρες αργότερα, ο Στάθης Δρογώσης ανακοίνωσε πως θα κλείσει τα προσωπικά του προφίλ στο facebook και θα κρατήσει την επίσημη σελίδα του προκειμένου να ενημερώνονται όσοι θέλουν για τη δουλειά του.

«Αγαπητοί φίλοι μετά από 14 χρόνια νομίζω ήρθε η ώρα να κλείσω τα προφίλ μου στο φβ. Θα κρατήσω τη σελίδα μου για να ενημερώνω όσους θέλουν για τη δουλειά μου. Οπότε αν θέλετε να με ακολουθήσετε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο. https://www.facebook.com/StathisDrogosis Το προφίλ νομίζω ακόμα χρειάζεται για τη σελίδα αλλά δεν θα είναι ενεργό. Θα αναμεταδίδει τις πληροφορίες της σελίδας. Είμαι πια 44 και σε λίγο 45 . Τα μέσα είναι για τους νέους…χαχα Δε χανόμαστε. Μηνύματα σχόλια όλα δεκτά. Αλλά θέλω χρόνο. Χρόνο για κανονική ζωή. Όχι άλλο κάρβουνο. Φιλιά» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share