Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλαφος για την κόρη του ο Γιάννης Μπέζος: «Έκανα λάθος...»

Τι ανέφερε ο ηθοποιός;

28 Ιανουαρίου 2022 13:51
Κόλαφος για την κόρη του ο Γιάννης Μπέζος: «Έκανα λάθος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος μπορεί για πολλούς να δείχνει δημόσια έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρων και ειλικρινής, πρωτίστως με τον εαυτό του, με τον ίδιο να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην οικογένειά του.

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού, που αναφέρθηκε και στην ανιψιά του, είναι τελειόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Η ίδια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην σειρά «Εκείνες κι εγώ», αργότερα ωστόσο κατάλαβε πως προτιμάει το θέατρο.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Μπέζου για την κόρη του

Ο Γιάννης Μπέζος είχε μιλήσει για την σχέση του με την κόρη του λέγοντας σε παλαιότερη συνέντευξή του, «Ένα από τα λάθη που έχω κάνει, σε σχέση με την οικογένειά μου, είναι ότι για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, όταν η κόρη μου ήταν πολύ μικρή, εργαζόμουν πάρα πολλές ώρες και δεν μπορούσα να είμαι κοντά της ενώ θα έπρεπε. Προσπαθώ να το επανορθώσω.

Από μικρή μου έλεγε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά εγώ ήμουν της άποψης πως είναι σημαντικό να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, που επιθυμεί βαθιά η καρδιά σου. Και τελικά ακολούθησε τον δρόμο τον γονιών της και έγινε και αυτή μια υπέροχη ηθοποιός. Και έτσι μετά από χρόνια με περηφάνια εξομολογούμαι πως η Ηρώ είναι φτιαγμένη γι’ αυτή τη δουλειά, είναι η πάστα της. Πάντα θα σε καμαρώνω Ηρώ μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share