Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω βιώσει...»

Τι ανέφερε συνάδελφός του;

28 Ιανουαρίου 2022 13:08
«Βόμβα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω βιώσει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση εξαιτίας των εναντίον του κατηγοριών για βιασμό και απόπειρα βιασμού, με συνάδελφό του να αναφέρεται στην περιπέτειά του.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ερωτηθείσα στο «Ενώπιος Ενωπίω» για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, απάντησε ότι είναι θέμα της δικαιοσύνης, τη στιγμή που μια άλλη ηθοποιός θέλει... να τον φιλήσει.

Το νέο σχόλιο της Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα πω κάτι, έτσι και αλλιώς τα πράγματα είναι στην Δικαιοσύνη, και η Δικαιοσύνη πρέπει να κρίνει. Γιατί οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά ξέρουν πόσο είμαι υπέρ του δίκαιου και των ανθρώπων που αν αδικούνται είμαι δίπλα τους. Θα κρίνει η δικαιοσύνη», είπε αρχικά.

«Τώρα το τι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν και να “φάνε” τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Έχω βιώσει κακές συμπεριφορές αλλά όχι να είναι ποινικά αδικήματα. Ποιος να το ξέρει και να μην πάρει θέση. Νιώθω μια στεναχώρια, γιατί ρε παιδί μου να γίνονται αυτά, κρίμα», πρόσθεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share