Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη-«βόμβα» για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: Έτσι τα μοίρασαν μετά το διαζύγιο

Όλα στην φόρα

28 Ιανουαρίου 2022 11:46
Αποκάλυψη-«βόμβα» για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: Έτσι τα μοίρασαν μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη-«βόμβα» υπήρξε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, με τους δύο να κάνουν τη δική τους μοιρασιά μετά το διαζύγιο, που «τάραξε» τη showbiz.

Παρά το ότι ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε ότι υπήρχε οικονομικό θέμα όσα διέρυεσαν και είδαν το φως της δημοσιότητας έλεγαν το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια, για τα μάτια του κόσμου, την τηλεοπτική τους εικόνα και κυρίως τα δυο τους παιδιά, να επέλεξαν την προσωρινή λύση ενός «βελούδινου» διαζυγίου.

Αυτά που γράφτηκαν ήταν χαρακτηριστικά, μετά την αποκάλυψη για την πραγματική αιτία χωρισμού τους. Έναν χρόνο μετά το διαζύγιο τους, η Φαίη Σκορδά φαινόταν αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα αναλογούν σε αυτήν και τα παιδιά της.

Αποκάλυψη-«βόμβα» για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: Έτσι τα μοίρασαν μετά το διαζύγιο

Γράφτηκε επίσης, ότι τα τελευταία καμώματα του Γιώργου Λιάγκα έχουν εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής της παρουοιάστριας, χαράσσοντας πλέον επιθετική στρατηγική. Μόνο που εδώ, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος, και τι, εκτός από το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το «Full life», η νέα βερσιόν μάλιστα του διαζυγίου Λιάγκα-Σκορδά ήθελε ειδικό οικονομικό εμπειρογνώμονα που έχει ορίσει τα Εφετείο Αθηνών, να λύσει το θέμα για το ποιος θα καλύπτει τα πάγια εξόδα της οικογένειας.

«Χωρίσαμε αλλά...» - Τρομερές αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά

Τρομερές ήταν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά, αφού παραδέχθηκε πως μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά πρόσθεσε σχόλιο για τη διατήρηση της σχέσης τους.

Η απάντησή του στο περιοδικό «Down Town» έβαλε τέλος στα σενάρια, σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, επισημαίνοντας πως ουδέποτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ενώ και τώρα διατηρούν καλές σχέσεις.

«Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ», είπε ο ίδιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share