Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Καυτές» αποκαλύψεις για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ο κρυφός γάμος και η άγνωστη «σχέση» της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό (photo)

«Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι...»

27 Ιανουαρίου 2022 21:48
«Καυτές» αποκαλύψεις για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ο κρυφός γάμος και η άγνωστη «σχέση» της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία αγαπήθηκε από το πρώτο λεπτό. Υπάρχουν ωστόσο μερικά πράγματα που δεν γνωρίζατε για αυτήν. Ενώ, η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, έκανε κάποια παράπονα.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Anatolia College. Έχει μία μακρά πορεία στον κόσμο των media, με δουλειές στον έντυπο τύπο όσο και στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή Dot με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο κρυφός γάμος και η αδυναμία της

Ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μετά από 4 χρόνια σχέσης, το 2012 και μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία, “Με τον Νάσο γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο, όταν τον πήρα για μια συνέντευξη για το περιοδικό. Καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται σε αυτό το τηλεφώνημα, γιατί ασυναίσθητα άρχισα να φτιάχνω τα μαλλιά. Για τον Νάσο και τον Παύλο δεν μπορώ να μιλάω, κλαίω, ειδικά για τον Παύλο αυτή την περίοδο”. Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλεσμένους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, στο περιοδικό Τηλέραμα. η ίδια είναι μισή Πόντια και μισή Πολίτισσα, “Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι μισή Πόντια και μισή Πολίτισσα. Νομίζω έχω χαρακτηριστικά και από τις δύο καταγωγές μου. Νιώθω την Πόλη πολύ πόλη μου και κλαίω με τον ήχο του κεμεντζέ (ποντιακή λύρα). Η αλήθεια είναι ότι κλαίω πολύ και με πολλά.

Ο σύζυγος μου Νάσος Γαλακτερός λέει ότι θα ζήσω 385 χρόνια, γιατί δεν κρατάω καμία στεναχώρια και κανένα συναίσθημα κρυμμένο. Επίσης κλαίω σε κάθε γύρισμα. Έχω διακόψει συνέντευξη με καλεσμένη γιατί κάτι θυμήθηκα με αφορμή αυτά που μου έλεγε και κι έβαλα τα κλάματα.”

Η άγνωστη «σχέση» της με τον Αλβέρτο του Μονακό

Ο Αλβέρτος του Μονακό ήταν ένα από τα άτομα που την βοήθησαν αρκετά στην αρχή της καριέρας της, όπως είχε αναφέρει και η ίδια, “Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στον Αλβέρτο του Μονακό. Του χρωστάω πολλά. Τότε τον έψαχναν όλοι και εγώ είχα μια πληροφορία ότι αυτός είναι στη Χαλκιδική. Πηγαίνω, λοιπόν, εκεί και βρίσκω μια κοπέλα που μου φάνηκε ότι είναι από την ομάδα του.

Της εξήγησα ότι αν κατέβει για πέντε λεπτά να μου μιλήσει θα μου αλλάξει τη ζωή… Και του το είπε Γρηγόρη και κατέβηκε και μου άλλαξε τη ζωή. Μετά από αυτό όντως με φώναξαν στα περιοδικά του Κωστόπουλου και ήρθα στην Αθήνα”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share