Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές στιγμές για τη Βίκυ Παγιατάκη (Video)

Αδιανόητη περιπέτεια για την αστρολόγο

27 Ιανουαρίου 2022 19:43
Εφιαλτικές στιγμές για τη Βίκυ Παγιατάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Πέμπτης 27/1 η Βίκυ Παγιατάκη μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για την ταλαιπώρησε που βίωσε τις τελευταίες ημέρες με την κακοκαιρία «Ελπίδα», καθώς έφτασε σπίτι της την επόμενη ημέρα από την στιγμή που ξεκίνησε!

Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος δήλωσε: «Πρέπει να μπω στο βιβλίο Γκίνες. Για μία διαδρομή 25 λεπτών που κάνω καθημερινά, έκανα μία μέρα. Πήρα ένα ταξί για να μην πάρω το δικό μου αυτοκίνητο και μπήκα μέσα στις 12:45 τη Δευτέρα και έφτασα στο σπίτι μου στον Παράδεισο Αμαρουσίου, την Τρίτη στις 4:15 το πρωί. Αλλά πώς έφτασα είναι το θέμα».

«Το ταξί δεν είχε ένα τζάμι, κουκουλουμένη παντελόνι, με έναν ίλιγγο και βέβαια χωρίς αλυσίδες το ταξί που μου έστειλαν. Όταν έφτασα στο σπίτι έπρεπε να περπατήσω ένα δεκάλεπτο με το χιόνι μέχρι το γόνατο. Και όταν έφτασα πάω να πέσω στην πόρτα και πέφτα και βρίσκομαι τρία μέτρα μακριά», είπε η Βίκυ Παγιατάκη και την ταλαιπωρία που πέρασε.

Παράλληλα, η Βίκυ Παγιατάκη προβληματίζει με την πρόβλεψή της, παρότι γενικά δεν είχε άσχημα νέα να μεταφέρει, τονίζοντας πως ένα συγκεκριμένο ζώδιο θα βρει μπροστά του σημαντικά «εμπόδια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share