Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νατάσα Καλογρίδη: Η άκρως αποκαλυπτική πόζα στα 58 της «ρίχνει» το Instagram (photo)

Κολάζει η ηθοποιός

27 Ιανουαρίου 2022 19:09
Νατάσα Καλογρίδη: Η άκρως αποκαλυπτική πόζα στα 58 της «ρίχνει» το Instagram (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Νατάσα Καλογρίδη είναι μία εκκεντρική ηθοποιός, που ξέρει πώς να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Εκτός από την υποκριτική λατρεύει και τα social media, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή. Ενώ, δείτε πως ήταν πριν από 26 χρόνια!

Σε κάθε της ανάρτηση γίνεται πανικός και τα like πέφτουν «βροχή». Όπως ακριβώς συνέβη πρόσφατα με την φωτογραφία που πόσταρε. Στα 58 της, πιο σέξι από ποτέ, πόζαρε ξαπλωμένη σε έναν animal print καναπέ, γυμνή, φορώντας μόνο τα κοσμήματά της, τα οποία κάλυπταν τα απόκρυφα σημεία της. Οι ακόλουθοί της έμειναν άναυδοι και όχι άδικα.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Εκτός εαυτού η Νατάσα Καλογρίδη με τις καταγγελίες: "Στην πυρά τα..." (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες που γίνονται από τους ηθοποιούς που έχουν υποστεί παρενόχληση στο παρελθόν από συναδέλφους τους.

Σημειώνεται ότι η Ζέτα Δούκα σε νέα ανάρτηση της μίλησε για την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν λίγες εβδομάδες αλλά και την εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση.

Συγκεκριμένα η Νατάσα Καλογρίδη μέσα από ανάρτηση της έδειξε την υποστήριξη της στα άτομα που βγαίνουν στο φως και προχωρούν σε καταγγελίες.

Έξαλλη η Νατάσα Καλογρίδη.

Καταγγελίες: Η ανάρτηση της Νατάσας Καλογρίδη

Ειδικότερα θέση για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες πήρε και η performer Νατάσα Καλογρίδη.

Μετά την εξομολόγηση της ηθοποιού Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από πασίγνωστο συνάδελφό της κατά τη διάρκεια παλαιότερης συνεργασίας τους, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε στον χώρο του θεάτρου

Καθημερινά δημοσιεύονται και γνωστοποιούνται με κάθε πιθανό τρόπο νέα περιστατικά, ενώ τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου λειτουργούν σαν «γροθιά» υπεράσπισης για τα θύματα.

Με αυτούς συντάσσεται και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία ανέβασε ένα βίντεο όλο νόημα. Σε αυτό βλέπουμε την ανατρεπτική performer να… σφουγγαρίζει στο σπίτι της, και να δίνει το δικό της μήνυμα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Στην πυρά, τα καθάρματα. Είμαστε όλοι μαζί/σας @motho_naios @zetadouka @aggelikilampri_official @penelopeanastasopoulou, συγχωρέστε με, που δεν λέω, όλα τα ονόματα… είναι πολλά…!!!! μαζί, μετά από αυτό, θα δημιουργήσουμε, όχι ένα, αλλά το καλύτερο αύριο».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share