Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Ηλίας Γκιώνης ως μαθητής Λυκείου στην Πάνια: «Φοβούνται μην κάνω τα παιδιά τους γκέι» (Video)

Είχε μιλήσει για το bullying που δέχτηκε από γονείς συμμαθητών του

27 Ιανουαρίου 2022 18:39
Ο Ηλίας Γκιώνης ως μαθητής Λυκείου στην Πάνια: «Φοβούνται μην κάνω τα παιδιά τους γκέι» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν 2017 όταν ο Ηλίας Γκιώνης ως μαθητής Λυκείου, είχε βρεθεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο κανάλι Ε, προκειμένου να μιλήσει για το bullying που δέχτηκε από γονείς συμμαθητών του, όταν εξελέγη στο 15μελες. Ενώ, απειλές για τη ζωή του καταγγέλλει πως δέχεται ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος έπαιξε ρόλο στην δημοσιοποίηση της καταγγελίας της 24χρονης Γεωργίας για βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

«Έβγαλα με τη σειρά μου έναν λόγο στο προαύλιο του σχολείου, εκεί είπα ότι πιστεύω και ότι πρέπει να υπάρχει μέσα στο σχολείο και πως θα είμαστε μια κοινότητα, όπως θα έπρεπε να είναι και η κοινότητα ολόκληρης της χώρας», είχε αναφέρει ο Ηλίας Γκιώνης για τον λόγο του στο 15μελες.

«Δήλωσα ότι είμαι ένα ομοφυλόφιλο αγόρι για να πω έτσι πως ξέρω πως είναι να δέχεσαι bullying στο σχολείο και εγώ δέχομαι από πολύ μικρή ηλικία, όπως δέχομαι και σε αυτό το σχολείο που είμαι τώρα. Το ότι δεν μιλάω, δεν αγγίζω και είμαι και ένα αδύνατο παιδί, δεν σημαίνει ότι και δεν υπάρχω», είχε προσθέσει μιλώντας στην Αννίτα Πάνια.

Ο ίδιος δεν περίμενε την αντίδραση που δέχτηκε από τον διευθυντή του, μετά την απόφασή του να παραδεχτεί πως είναι γκέι, κάτι στο οποίο αντέδρασαν γονείς των συμμαθητών του.

«Όταν μπήκα στο γραφείο του διευθυντή άρχισε να μου λέει: “Μου άναψες φωτιές, τι έγινε και γιατί μίλησες; Με καλούν από χθες οι γονείς στο τηλέφωνο και μου κάνουν παράπονα γιατί είπες ότι είσαι γκέι, λένε ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει ένα τέτοιο παιδί στο σχολείο που να δηλώνει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλο”», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δες σχετικό απόσπασμα από την εμφάνισή του στην εκπομπή το 2017:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share