Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Ανθή Σαλαγκούδη: «Να ειδοποιήσω...» (Video)

Περιπέτεια για την δημοσιογράφο

27 Ιανουαρίου 2022 16:50
Δύσκολες στιγμές για την Ανθή Σαλαγκούδη: «Να ειδοποιήσω...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια από τις χιλιάδες συμπολίτες μας που βρέθηκαν να ζουν στο σπίτι τους χωρίς ρεύμα για μέρες ολόκληρες λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» που έπληξε ολόκληρη την Αττική βάζοντας σε ταλαιπωρία αρκετά νοικοκυριά αλλά και εγκλωβίζοντας αρκετό κόσμο στον δρόμο.

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T- Live και μίλησε για τις 60 ώρες που πέρασε χωρίς ρεύμα αλλά και την απόφασή της να αφήσει τελικά το σπίτι της και να μεταφερθεί σε ένα ξενοδοχείο.

«Νομίζω τις μισές ώρες τις πέρασα στο αυτοκίνητο. Επειδή έπρεπε με κάποιο τρόπο να φορτίσω το κινητό για να έχω έστω λίγο φως, να μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον σε περίπτωση που συμβεί κάτι, αναγκαστικά πήγαινα στο αυτοκίνητο. Είχε και πρόβλημα ο φορτιστής μου και η φόρτιση γινόταν πάρα πολύ αργά οπότε έπρεπε να μένω πάρα πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Τουλάχιστον εκεί είχα θέρμανση, κάτι είναι και αυτό» είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Μένω στο Κάτω Χαλάνδρι. Δυστυχώς ένιωσα ότι είμαστε ξεχασμένοι, αποκομμένοι από παντού. Εμείς είχαμε ένα πρόβλημα γιατί έπεσε ένα κλαδί στα καλώδια της ΔΕΗ. Δεν ήρθε ποτέ κάποιο συνεργείο. Παίρναμε τη ΔΕΔΗΕ όλες αυτές τις μέρες αλλά δε φάνηκε ποτέ. Πήρα μάλιστα και χθες, πριν φύγω από το σπίτι, είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια, τους παρακάλεσα να μεταφέρουν το αίτημα.

Μου είπαν ότι φυσικά θα το μεταφέρουν και πως θα έχω και ενημέρωση στο κινητό μου από ώρα σε ώρα, δεν έγινε ποτέ. Περίμενα άλλη μια ώρα και ευτυχώς ήρθε ένας πολύ καλός μου φίλος και με πήρε σχεδόν σηκωτή και αποφάσισα τελικά να έρθω σε ξενοδοχείο. Ήδη νιώθω τυχερή γιατί άκουσα ότι άλλοι δεν είχαν καν νερό, μωράκια, ευπαθείς ομάδες, πραγματικά νιώθω τυχερή»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share