Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολόιδια ο Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η πεθερά της Έλενας Τσαβαλιά

Μοιάζουν εξαιρετικά!

27 Ιανουαρίου 2022 12:50
Ολόιδια ο Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η πεθερά της Έλενας Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι παντρεμένοι τα τελευταία 13 χρόνια και φυσικά θα είχαν… την έγκριση της πεθεράς και μητέρας του ηθοποιού, Χαρίκλειας, που μάλιστα του μοιάζει εξαιρετικά.

Ο κωμικός γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή.

Ο ρόλος της μητέρας και η ομοιότητά τους

Ο ηθοποιός γνώρισε την Τσαβαλιά, μετά τον χωρισμό του με την Έλσα Μιχαλακοπούλου, βρίσκοντας στο πρόσωπό της τον άνθρωπο της ζωής του, αν και στην αρχή της σχέσης τους έγινε γνωστό ένα... σκάνδαλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009 και με το γιο τους, Χάρη, ζουν μια υπέροχη καθημερινότητα.

Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντοτε και η μητέρα του Μάρκου, Χαρίκλεια. Η ίδια, μάλιστα, μοιάζει… προχωρημένη, καθώς φροντίζει πάντοτε να είναι κοκέτα, με τις στυλιστικές της επιλογές να σχολιάζονται διθυραμβικά τις λίγες φορές, που έχει εμφανιστεί δημόσια με το καμάρι της. Στο πρόσωπο, πάντως, μοιάζουν αρκετά.

Μάρκος και Χαρίκλεια Σεφερλή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share