Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

«Η σχέση μου με την Κατερίνα Καραβάτου…»: Το αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης μισό χρόνο μετά το διαζύγιο

Τι επαφές έχουν σήμερα;

27 Ιανουαρίου 2022 11:59
«Η σχέση μου με την Κατερίνα Καραβάτου…»: Το αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης μισό χρόνο μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν μισός χρόνος έχει περάσει από την ανακοίνωση του χωρισμού του Κρατερού Κατσούλη με την Κατερίνα Καραβάτου, με τον ίδιο να εξηγεί το ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους.

Ο ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος και, εκτός αυτού, απάντησε αν θα έκανε ξανά μαζί της εκπομπή, με την παρουσιάστρια παράλληλα να κάνει μια ανατριχιαστική αποκάλυψη.

Τα λόγια του για την Καραβάτου

«Δε μας φόβισε ποτέ το ότι μας έλεγαν ότι θα είμαστε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια. Ποτέ δεν είσαι με τον άνθρωπό σου, 24 ώρες το 24ωρο. Όταν είσαι σε μία εκπομπή, δε σκέφτεσαι εκείνη την ώρα, αν είσαι με τη σύζυγό σου, κάνεις την εκπομπή. Μία συνθήκη που δεν είναι καλή, δεν έχει να κάνει με το αν δουλεύουν περισσότερες ώρες μαζί. Μπορεί να βγει πιο γρήγορα. Λόγω ωρών, επειδή η τριβή είναι μεγαλύτερη, μπορεί να εμφανιστεί αλλά δε θα δημιουργηθεί» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Δεν είμαστε τσακωμένοι, είμαστε χωρισμένοι. Έχει διαφορά. Το να είσαι χωρισμένος, και να μην είσαι τσακωμένος έχει ένα άλλο ενδιαφέρον. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό να συμβεί και το ξέρουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί αλλά να έχει ένα περιεχόμενο που θα με ενδιαφέρει κι εμένα πάρα πολύ. Και θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος λόγος, δε θα το κάνουμε δηλαδή για να δείξουμε στον κόσμο πως δεν είμαστε τσακωμένοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share