Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιος Μιχαλόπουλος; Αυτός ήταν ο τελευταίος άνδρας στη ζωή της Ρούλας Κορομηλά πριν από τον πρώτο γάμο

Η εξομολόγησή της για τους άνδρες της ζωής της

27 Ιανουαρίου 2022 10:07
Ποιος Μιχαλόπουλος; Αυτός ήταν ο τελευταίος άνδρας στη ζωή της Ρούλας Κορομηλά πριν από τον πρώτο γάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Νάσο Γαλακτερό, αλλά δεν ήταν οι μόνοι της έρωτες, με αρκετούς άνδρες μες στα χρόνια να έχουν περάσει από τη ζωή της.

Η παρουσιάστρια, που και σήμερα παραμένει εντυπωσιακή, μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τις σχέσεις της με τους άνδρες, τους δύο γάμους, αλλά και έναν έρωτα που έμεινε κρυφός.

Το σχόλιο για τους άνδρες της ζωής της

«Ο Στέφανο Σαρτίνι με πολιόρκησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα. Υπήρξε έλξη μεταξύ μας που διήρκεσε πολλά χρόνια, περίπου 7-8 χρόνια. Η σχέση τελείωσε με φθορά.Δεν είμαι από αυτούς που μπορούν να ξαναδούν μια σχέση, να γίνουμε φίλοι και να κάνουμε παρέα. Θέλω να είναι καλά αλλά δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα. Να είμαι παντρεμένη με κάποιον και μετά να βγαίνω με την κοπέλα του και αυτός με τον αγαπημένο μου. Αυτά δεν τα μπορώ», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Δεν κρατάω κακία, θέλω να είναι καλά, αλλά δεν κρατάω επαφή. Δεν έχω συναντήθεί με τους πρώην μου», πρόσθεσε.

«Ήταν επιλογές μου, ήταν άνδρες με τους οποίους έζησα, πέρασα κάποιες στιγμές. Θα ήταν προδοσία, αχαριστία να κάθομαι να σχολιάζω και να λέω αρνητικά για κάποιους που επέλεξα να είναι μαζί μου. Αν πέρασα καλά ή κακά, αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Πέρασα και δυσάρεστες στιγμές, πέρασα και ευχάριστες», ανέφερε.

«Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο ήμουν πολύ μικρή. Ήταν ένας κύριος. Ήταν ηθοποιός, μου έβγαζαν τα μαλλιά τα κορίτσια όταν ήμουν με τον Μιχαλόπουλο. Ήταν κούκλος, πάρα πολύ καλός ηθοποιός και τον θυμάμαι με πολύ αγάπη», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

«Ο Γαλακτερός ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και θέλω να είναι καλά», τόνισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share