Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποια Κοτσαηλίδου; Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μίλησε για αυτόν ο ηθοποιός

26 Ιανουαρίου 2022 14:43
Ποια Κοτσαηλίδου; Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Σπύρου Παπαδόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε μιλά συχνά, αλλά όποτε το κάνει πραγματοποιεί ιδιαίτερες αποκαλύψεις και μερικές εξ αυτών αφορούσαν και τις γυναίκες, που πέρασαν από τη ζωή του.

Εκτός από την τηλεόραση έχει και μια οικογένεια την οποία όπως φαίνεται λατρεύει και δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί σε εκείνη με τα πιο ζεστά λόγια, μιλώντας σε άλλη περίπτωση και για την περίοδο που πτώχευσε.

Η εξομολόγηση για την οικογένειά του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος άνοιξε την καρδιά του σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε χωρίς δισταγμό για τη ζωή του. Αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον μονάκριβο γιο του και τη σχέση με την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην έντονη σχέση με την Αθηνά λέγοντας πως« Ήταν ένας μεγάλος έρωτας και σιγά σιγά ο χρόνος έκανε αυτό που συνήθως κάνει… σκάβει… έκανε τη ζημιά του. Αφού θα είμαστε καλύτερα αν το διαλύσουμε. Και ξέρει ότι θα κάνω πάντα τα πάντα για να είναι καλά. Θα τη νοιάζομαι και τη νοιάζομαι και το αποδεικνύω αυτό με πράξεις και όχι με λόγια και τη θαυμάζω γιατί πιστεύω ότι η Αθηνά σε δραματικούς ρόλους είναι ότι καλύτερο έχουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share