Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Το Instagram "σταυρώνει" τον Κοψιάλη: Οι influencers που τον έκαναν unfollow μετά τον σάλο (photos)

Ενώ ο ίδιος έριξε ευθείες βολές κατά συγκεκριμένων προσώπων

26 Ιανουαρίου 2022 14:14
Το Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την παγωμάρα και το σοκ των πρώτων ημερών, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει βγει στην αντεπίθεση μαζί με τη Super Kiki απέναντι στον Ηλία Γκιώνη, ενώ και ο Themicorn έχει βρεθεί στο πλάι τους.

Το βίντεο που ανάρτησε ο Κοψιάλης με τα σχόλια που καταφέρονταν με απάνθρωπο και χυδαίο τρόπο προς τη γυναίκα και το παιδί του, γύρισε την παρτίδα για εκείνον, μετά και τα πάνω από 100.000 unfollow που του έγιναν, ανάμεσα στα οποία και αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ινσταγκραμ-κοψιαλησ

Αυτό το unfollow ήταν ένα από τα πολλά που ενόχλησαν τον Κοψιάλη, ο οποίος προχώρησε σε μια σειρά από stories, όπου έκανε λόγο για προδοσία από ανθρώπους που του είχαν ζητήσει βοήθεια και την είχε προσφέρει, αλλά και για ανθρώπους που δεν τους γνώριζε προσωπικά και τον στήριξαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρθηκε σε διαδικτυακούς φίλους, celebrity και μη, να σπεύδουν οι οποίοι έσπευσαν να τον κολλήσουν στον τοίχο και να τον κάνουν unfollow, άλλους να μην τον στηρίζουν ανοιχτά και άλλους να στηρίζουν και αυτόν και τον Ηλία Γκιώνη.

ινσταγκραμ-κοψιαλησ

Γενικώς, φαίνεται πως αρκετοί εναντιώθηκαν στον Κοψιάλη, αν και μέχρι να δημοσιεύσει όσα δημοσίευσε ο Ηλίας Γκιώνης, τον είχαν από κοντά.

Αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν η μία πλευρά. Υπήρξαν, σύμφωνα με τον instagrammer, και αυτοί που τον στήριξαν δίχως να τον γνωρίζουν και μάλιστα όχι μόνο δημόσια, αλλά τον πήραν και τηλέφωνο για να δουν τι κάνει μετά τα μηνύματα που δέχτηκε σωρηδόν και καταριόντουσαν το παιδί και τη σύντροφό του.

ινσταγκραμ-κοψιαλησ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share