Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τζώρτζια Κουβαράκη: Η νέα, κούκλα και ταλαντούχα ηθοποιός από τη "Σκοτεινή Θάλασσα" είναι το "νέο αίμα" στο ελληνικό θέατρο!

Έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει μέσα από την πετυχημένη σειρά του Mega!

26 Ιανουαρίου 2022 13:21
Τζώρτζια Κουβαράκη: Η νέα, κούκλα και ταλαντούχα ηθοποιός από τη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η αλήθεια είναι πως googlάροντας το όνομά της Τζώρτζιας (Γεωργίας) Κουβαράκη δεν θα βρεις το παραμικρό για τη νεαρή ηθοποιό! Μπορεί να έχει αρχίσει να "ξεπετάγεται" το ταλέντο της στην ελληνική τηλεόραση όμως κανείς ακόμα (δυστυχώς) δεν έχει ασχοληθεί μαζί της!

Το ταλέντο της, μέσα από την σειρά του Mega "Σκοτεινή Θάλασσα", ξεχειλίζει και ειδικά στα δύο επεισόδιο της εβδομάδας (24-15/01) βρέθηκε στο ρόλο της κεντρικής πρωταγωνίστριας και μαγνήτισε τα βλέμματα, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η Τζώρτζια είναι νεαρή, κούκλα και η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε ακόμα και να βρούμε το Instagram της! Εκεί που δεν κρύβει και τον... έρωτά της, δείχνοντας πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της!

Η Τζώρτζια Κουβαράκη έχει έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα, μέσα από την σειρά της ΕΡΤ "Τα Καλύτερά μας Χρόνια" και φέτος την μαθαίνουμε από την "Σκοτεινή Θάλασσα" στο ρόλο της Ροδιάς. Επίσης αναμένεται να την δούμε και στην ταινία για τον Άγιο Παΐσιο, που θα προβληθεί επίσης μέσα από το Mega!

Λίγα λόγια για τον ρόλο της στη "Σκοτεινή Θάλασσα"

Τζώρτζια Κουβαράκη: Η νέα, κούκλα και ταλαντούχα ηθοποιός από τη 'Σκοτεινή Θάλασσα' είναι το 'νέο αίμα' στο ελληνικό θέατρο!

Μεγάλωσε στη σκιά της Άννας. Η ζήλεια της για τη λαμπερή αδερφή της την οδήγησε να κάνει πάντα το αντίθετο από αυτήν. Σπουδάζει παραδοσιακή μουσική στην Άρτα. Αν και όμορφη, είναι πολύ ανασφαλής με την εμφάνισή της και δεν περιποιείται πολύ τον εαυτό της. Με τον Σάββα έχουν αμοιβαία αδυναμία, ενώ με τον Κωστή μοιράζονται την αγανάκτηση για την κόντρα ανάμεσα στις οικογένειές τους. Αλληλοϋποστηρίζονται με τον μικρό της αδερφό, τον Νίκο.

Ρίξτε μια ματιά και στο Instagram της κούκλας ηθοποιού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share