Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

«Πάγωσαν» όλοι με τον Νίκο Μουτσινά: Η μεγάλη αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής;

26 Ιανουαρίου 2022 12:40
«Πάγωσαν» όλοι με τον Νίκο Μουτσινά: Η μεγάλη αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας επιτυχημένος παρουσιαστής με ιδιαίτερα προοδευτικές απόψεις και αυτό δείχνει κάθε φορά, που έχει την ευκαιρία να εκφραστεί πέραν της εκπομπής του, η οποία πάντως βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ.

«Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα» ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue Greece, απόσπασμα της οποίας μετέδωσε το Mega.

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μία προσωπική απόφαση, την οποία, όπως δήλωσε, αν την πάρει δεν θα το κάνει για να αποδείξει ότι μπορεί ένας gay να έχει παιδί μόνος του.

Το παιδί και η ψυχοθεραπεία

«Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του» σημείωσε συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν στιγμές που θέλει να είναι μόνος του είπε: «Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share