Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: Σε κατάσταση συναγερμού το ζευγάρι

Η απόφαση που πήραν μετά τις σκληρές συνθήκες

26 Ιανουαρίου 2022 12:27
Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: Σε κατάσταση συναγερμού το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνούν, μαζί με όλους τους υπόλοιπους, και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά, που βρίσκονται επίσης σε κατάσταση συναγερμού μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα», που «διέλυσε» την Αττική και όχι μόνο.

Οι δυο τους είναι εξαιρετικά ενεργοί στην καθημερινότητά τους. Δεν έχουν μονάχα να φροντίσουν το παιδί τους, τον Χάρη, έχοντας δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια, αλλά παράλληλα έχουν διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες, είτε πρόκειται για την τηλεόραση, όπου μάλιστα ο γνωστός κωμικός ετοιμάζει νέα παρσγωγή, και το θέατρο είτε για τις επιχειρήσεις.

Η ανακοίνωση της Τσαβαλιά για... το κλείσιμο

Το ζευγάρι, άλλωστε, έχει δημιουργήσει ένα καφέ-εστιατόριο, το οποίο και είναι εξαιρετικά επιτυχημένο, έχοντας κερδίσει την αποδοχή του κοινού. Οι συνθήκες που επικρατούν, ωστόσο, δεν το άφησαν σήμερα (26/1) να ανοίξει, με την ηθοποιό να ενημερώνει σχετικά για την απόφασή τους να το κρατήσουν κλειστό.

«Το Erthe θα παραμείνει και σήμερα 26/1 κλειστό, λόγω ισχυρού παγετού. Μεγάλη προσοχή!», αναφέρει στην ανάρτησή της στο Instagram η Τσαβαλιά, ενημερώνοντας σχετικά το κοινό.

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά κλείσιμο στο Erthe

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share