Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πραγματικό παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι όπου έγινε ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Είναι... σαν κάστρο

26 Ιανουαρίου 2022 11:36
Πραγματικό παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι όπου έγινε ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, έχοντας παντρευτεί το 2017 σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα υπέροχο σπίτι που μοιάζει με κάστρο και ανήκει στην μητέρα του Δημάρχου Αθηναίων, Ντόρας. Κουμπάροι στο γάμο ήταν μια καλή φίλη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία. Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο είχαν ανέβει στα social media.

Το υπερπολυτελές σπίτι... σαν κάστρο όπου παντρεύτηκαν

Η Σία Κοσιώνη φορούσε ένα απλό λευκό μίντι φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με χρυσά πέδιλα, ενώ από την άλλη ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να φορέσει λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι, έχοντας περάσει μια δύσκολη στιγμή πριν ανέβουν τα σκαλιά.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης γάμος

Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο χωριό Κλαυσί, παρουσία 65 καλεσμένων, στο μαγαζί «Το καφέ της χαράς». Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, αυτό που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν το μέρος που έγινε ο γάμος τους. Συγκεκριμένα, τον έκαναν στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζει με κάστρο, λόγω της αρχιτεκτονικής του, αλλά και του ότι είναι περιτρυγιρισμένο από δέντρα.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης γάμος σπίτι

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης γάμος δεξίωση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share