Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκρηξη οργής Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2 χιλιάρικα» (Video)

Έμεινε εγκλωβισμένος για ώρες στην Αττική Οδό!

26 Ιανουαρίου 2022 10:35
Έκρηξη οργής Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2 χιλιάρικα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του περιπέτεια στην Αττική οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» περιέγραψε το πρωί της Τετάρτης 26/1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Από φάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα τα πω πολύ γρήγορα. Είμαι φανατικός της Αττικής οδού, γιατί πηγαίνω από εκεί και στο ραδιόφωνο αλλά και τα γυρίσματα της εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Αποφάσισα κατά τις 12 το μεσημέρι να πάω στο μοντάζ και μπήκα μέσα στην Αττική οδό, έχω την ηλεκτρονική είσοδο και παθαίνω σοκ, γιατί είναι όλα σταματημένα. Έκανα μία ώρα, μιάμιση να φτάσω στην επόμενη έξοδο που είναι η Κηφισίας. Το σοκαριστικό είναι ότι όλα ήταν σταματημένα, κανείς δεν λέει “να βγω εκεί”.

Γλιστρούσαν όλα τα αυτοκίνητα στην ανηφόρα που δεν είχαν αλυσίδες κι έτσι όσοι πήγαιναν να βγουν, γλιστρούσαν και πήγαιναν από πίσω. Κι έτσι έγινε και το τέλειο μπλοκάρισμα που κανείς δεν μπορούσε να βγει, γιατί κανείς δεν ειδοποίησε ότι μπορείς να βγεις από τις εξόδους» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ευτυχώς έκανα μία στροφή, με άφησε ένας κύριος να περάσω κι έφυγα πάρα πολύ γρήγορα μετά από μία με μιάμιση ώρα. Αυτό που με σόκαρε κι ήθελα να το πω ήταν πως τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα όταν μας έβαλαν μέσα» συνέχισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και τόνισε πως όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν ισοσταθμίζεται με 2.000 ευρώ αποζημίωσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share