Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθηνά Ωνάση: H αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας!

25 Ιανουαρίου 2022 20:49
Αθηνά Ωνάση: H αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση εδώ και αρκετό διάστημα έχει χωρίσει από τον Αλβάρο, ο οποίος μάλιστα έχει συνεχίσει την ζωή του καθώς έχει παντρευτεί ξανά!

Ωστόσο η πιο... τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για την ζωή της Ελληνίδας κληρονόμου είναι πως όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην πλέον σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Φήμες της εποχής ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα περίμενε κοριτσάκι! Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ!

«Είσαι η γυναίκα της ζωής μου…» - Η φράση που «σκότωσε» την Αθηνά Ωνάση

Σοκαρισμένη ήταν η Αθηνά Ωνάση εξαιτίας μιας φράσης, η οποία τη «σκότωσε», αφού ο πρώην άνδρας της μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και δεν εννοούσε την κληρονόμο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε πει αυτή την φράση, την εποχή, όπου ο ίδιος και η σύζυγός του Ντενίζ Σεβέρο επρόκειτο να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Την «ξεζούμισε»: Τόσα χρήματα άρπαξε από την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δεν είναι εδώ και χρόνια μαζί, με τους δύο να έχουν περάσει από ένα σκληρό διαζύγιο, στο οποίο ο Βραζιλιάνος «ξεζούμισε» οικονομικά την χρυσή κληρονόμο.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ζήτησε διατροφή πολλών χιλιάδων ευρώ από τη χρυσή κληρονόμο, που όμως έμοιαζε εσχάτως να είναι ανανεωμένη. Ποσό αστρονομικό για εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά όχι και για την Αθηνά Ωνάση, η οποία μπορούσε να του δώσει, αλλά το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του γάμου τους την απατούσε, φυσικά δεν θέλησε να του δώσει αυτά που ζητούσε.

Άλλωστε, δεν πέρασε αρκετός καιρός από την ημέρα που οι δυο τους χώρισαν κι εκείνος όχι μόνο γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή, αλλά παντρεύτηκε ξανά. Η Αθηνά Ωνάση από την πλευρά της κλείστηκε στον εαυτό της και σε συνεργασία με τους δικηγόρους της προσπαθούσε να βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου εκείνος να μην πάρει όσα ζητούσε.

Αθηνά Ωνάση: Έτσι διευθετήθηκε η διατροφή του Αλβάρο

Ο Αλβάρο σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη, το οποίο τον «έκαιγε» κάνοντας λόγο για «fake news».

Ο συγγραφέας του βιβλίου δήλωσε στο Gala: «Έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί ζει στη Βραζιλία και φυσικά χτίζει προφίλ. Παντρεύτηκε στην Πορτογαλία και ζει στη Βραζιλία. Όταν δηλώνεις πράγματα για τα οποία ξέρεις ότι δεν θα υπάρξει ο άμεσος αντίλογος, μπορείς να περιγράψεις τον έγγαμο βίο σου με χρυσά γράμματα ενώ στην πραγματικότητα απάτησε την Αθηνά με τη Νικόλ είκοσι μέρες μετά τον γάμο τους. Βέβαια, ισχύει ότι ο γάμος ήταν εξαιρετικός γι’ αυτόν. Τον έκανε πλούσιο, διάσημο, τον μετέτρεψε κατά κάποιον τρόπο σε Ωνάση, του άνοιξε χιλιάδες πόρτες. Και από εκεί που ζούσε σε ένα πολύ μικρό σπίτι και δεν είχε ούτε αυτοκίνητο βρέθηκε με πάρα πολλά λεφτά. Άρα, ο γάμος ήταν τέλειος γι’ αυτόν. Για την Αθηνά όμως δεν ήταν».

Η έρευνα του Αλέξη Μανθεάκη για το βιβλίο του και τα όσα του είπε το call girl, βοήθησαν τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στην διεξαγωγή του διαζυγίου τους.

«Ήρθε η ώρα που η Αθηνά και οι δικηγόροι της μου είπαν να πάρω τον φάκελο που είχε δώσει η Νικόλ σε έναν πανεπιστημιακό καθηγητή με το όνομα Τιερί Μορό, τον κορυφαίο δικηγόρο του Βελγίου που είχε αναλάβει τη Μισέλ Μαρτέν, γυναίκα του παιδεραστή Ντίτρου, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στο Βέλγιο αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Πήγα εγώ και η Νικόλ στο γραφείο του στις Βρυξέλλες και το ίδιο βράδυ τον δώσαμε στον δικηγόρο της Αθηνάς στην Ολλανδία. Μου είπαν ‘’καταπληκτικό, έκανες τρομερή δουλειά’’ αλλά μετά τους έχασα και αναρωτήθηκα γιατί δεν με ενημέρωσαν όπως έκαναν παλιότερα ο Ρουσέλ και οι δικηγόροι του που με ενημέρωναν για κάθε τους βήμα» κατέληξε ο συγγραφέας.

Ο Ντόντα όταν ενημερώθηκε για τον περιβόητο φάκελο που τον «έκαιγε» άλλαξε στάση.

Ο φάκελος αυτός σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη, χρησιμοποιήθηκε από τους δικηγόρους της Αθηνάς ως μοχλός πίεσης προς τον Αλβάρο αλλά δεν κατατέθηκε στο δικαστήριο.

«Έτσι, ενώ ζητούσε 10.000 δολλάρια την ημέρα για διατροφή, συν τα άλλα που ήταν συνεννοημένα για το προγαμιαίο, τελικά πιστεύω ότι πήρε γύρω στα 11 εκατομμύρια. Αυτός βρήκε την ευτυχία πλούσιος πλέον, με μια κοπέλα πιο νέα από την Αθηνά», κατέληξε ο συγγραφέας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share