Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Οργισμένη η Ελένη Ράντου: «Έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι...» (photo)

Χωρίς φως και θέρμανση όλο το βράδυ!

25 Ιανουαρίου 2022 14:19
Οργισμένη η Ελένη Ράντου: «Έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν τη Δευτέρα 24/1 όσοι βρίσκονταν στα δρόμο και εγκλωβίστηκαν μετά την έντονη χιονόπτωση στην Αττική. Από τη μία οι εγκλωβισμένοι στους δρόμους και από την άλλη δεκάδες νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα. Δεκάδες χιλιάδες σπίτια από χθες βυθίστηκαν στο σκοτάδι ακόμη και για 15 ώρες. Ενώ οι κάτοικοι έμειναν χωρίς θέρμανση, έχοντας να αντιμετωπίσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας 24/1 ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα, αφού γνωστοποίησε ότι στο σπίτι της ήδη βρίσκονται για 4 ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ η πρόβλεψη για την αποκατάσταση θα ήταν σε αρκετές ώρες.

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση.

Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», ανέφερε η Ελένη Ράντου στο οργισμένο μήνυμά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share