Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που προκάλεσε σούσουρο εν μέσω... «Ελπίδας»

Χαμός με την παρουσιάστρια

25 Ιανουαρίου 2022 13:43
Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που προκάλεσε σούσουρο εν μέσω... «Ελπίδας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ενώ το Instagram έχει γεμίσει φωτογραφίες και βίντεο από χιονισμένα τοπία, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να την «σπάσει» σε κάποιους όπως έγραψε η ίδια.

H παρουσιάστρια του Mega έκανε την ανατροπή και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια καλοκαιρινή φωτογραφία της φορώντας το μπικίνι της ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν έψαξε το αρχείο της και δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τις διακοπές της. Στη φωτογραφία την βλέπουμε ξαπλωμένη να κάνει ηλιοθεραπεία και να ποζάρει στον φακό χαμογελαστή φορώντας το καπέλο της.

«Έτσι για το σπάσιμο…» σημείωσε χαρακτηριστικά και πολλοί ενθουσιάστηκαν με την φωτογραφία της.

Βέβαια, λίγο αργότερα η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers μέσα από τα Instagram Stories της ότι έχει αποκλειστεί στην Πεντέλη, όπου μένει. Η χιονόπτωση ήταν τόσο έντονη χθες που αναγκάστηκε να αφήσει το αυτοκίνητό της λίγο πριν το σπίτι της και να περπατήσει μέχρι να φτάσει εκεί.

Αποκαλύψεις «φωτιά» για την Ελεονώρα Μελέτη: Η «άγνωστη» πρόταση γάμου που δέχτηκε

Σε αποκαλύψεις προχώρησε το πρωί της Τρίτης 11/1 η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια συζητώντας με τους συνεργάτες της για τον γάμο, με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού Μαρίας Κανελλοπούλου, ρωτήθηκε από τον Κώστα Τσουρό εάν στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση γάμου από σύντροφό της.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας: «Ναι έχω δεχτεί. Η σχέση ήταν σε ένα τέλμα, είχε λίγο βαλτώσει που εκεί πέρα ή θα πας λίγο παρακάτω ή θα πρέπει να χωρίσεις. Όταν έγινε η πρόταση συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα ήταν σωστό γιατί για να έχει φτάσει σε ένα σημείο που να έχει βαλτώσει σημαίνει ότι είχε μία παθολογία, η οποία δεν ήταν ευχάριστη και δεν θα διορθωνόταν σίγουρα με έναν γάμο». Ενώ, ένα ξεχωριστό post έκανε το βράδυ της Κυριακής (09/01), η Ελεονώρα Μελέτη και κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share