Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την Αθηνά Οικονομάκου: Ώρες αγωνίας για την ηθοποιό

Η ανάρτησή της

25 Ιανουαρίου 2022 09:01
Θρίλερ με την Αθηνά Οικονομάκου: Ώρες αγωνίας για την ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Παρίσι βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις και αναψυχή. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η Αθηνά Οικονομάκου θα αναβάλει την επιστροφή της στην Αθήνα, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει την Αττική, ακυρώθηκε η πτήση της.

Το ατυχές γεγονός αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, δημοσιεύοντας στα Instagram Stories της το μήνυμα που της απέστειλε η αεροπορική εταιρεία, όσον αφορά στην αυριανή πτήση της. Ενώ, μια νέα αρχή γίνεται στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου, με την ηθοποιό να ετοιμάζει την «εισβολή» της στην τηλεόραση, έχοντας στο πλευρό της πασίγνωστο συνάδελφό της.

Θρίλερ με την Αθηνά Οικονομάκου

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz και έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό τόσο μέσα από τους ρόλους της όσο και από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στο χώρο της μόδας που όπως φαίνεται έχουν μεγάλη απήχηση.

Το μεγάλο fan club της ηθοποιού λοιπόν ζητά να μάθει συνεχώς και άλλα μικρά μυστικά γύρω από τη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου - δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό του άντρα της- και σε πολλούς γεννάται η ερώτηση σχετικά με την ηλικία της.

Πλάκα κάνεις; Αυτή είναι η ηλικία της Αθηνάς Οικονομάκου

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε την ηλικία της ηθοποιού και σας την αποκαλύπτει. Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν είναι γεννημένη στις 6 Μαρτίου του 1986. Συνεπώς ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ και είναι 35 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share