Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξέσπασε ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Ήμασταν εγκλωβισμένοι στο δρόμο 7 ώρες και παλεύαμε μόνοι με τα χιόνια»

Δείτε όσα δήλωσε ο ηθοποιός

24 Ιανουαρίου 2022 21:55
Ξέσπασε ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Ήμασταν εγκλωβισμένοι στο δρόμο 7 ώρες και παλεύαμε μόνοι με τα χιόνια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κακοκαιρία Ελπίδα: Θύμα της χιονοθύελλας έπεσε σήμερα ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χιόνια.

Ο ηθοποιός κατάφερε να επιστρέψει, όμως η ταλαιπωρία που υπέστη ήταν ανυπόφορη, όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίδα: Στην Αττική Οδό ο στρατός για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς - Γενική αργία την Τρίτη

Αρχικά, ο Δημήτρης Μακαλιάς τόνισε πως οι οδηγοί παλεύουν μόνοι τους χωρις κανείς να τους βοηθά να απεγκλωβιστούν. «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ήμασταν μόνοι μας στον δρόμο, αυτό είναι το σοκαριστικό. Παλεύαμε μόνοι μας οι οδηγοί, κατεβαίναμε κάτω για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, μπας και απεγκλωβιστούμε και σας μιλάω για πολύ μεγάλους δρόμους», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, περιέγραψε τον τρόπο, με τον οποίο κατάφεραν τελικά να φτάσουν στα σπίτια τους: «Ακολουθήσαμε τη Λαυρίου, τη Σπατών και τέλος τη Μαραθώνος, τους τρεις κεντρικούς δρόμους. Η Μαραθώνος και η Μεσογείων ήταν κάτι το συγκλονιστικό, ήμασταν απολύτως μόνοι, να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον, να μην υπάρχει αλάτι ούτε για δείγμα, άνθρωπος από το κράτος πουθενά και εμείς μόνοι μας να παλεύουμε να απεγκλωβιστούμε. Σας μιλάω για χιλιάδες αυτοκίνητα και απίστευτο μποτιλιάρισμα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία για να ενημερώσω μήπως και γίνει κάτι, και μου λένε ‘κάντε υπομονή, σε λίγο θα ανοίξει ο δρόμος’. Τώρα το πώς και τι από ποιον θα ανοίξει, ιδέα δεν είχαν οι άνθρωποι».



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share