Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Σάλος με τις «ερωτικές ταινίες» της Μαρίας Μπεκατώρου: Το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει

Όταν είχε παίξει ένα... διαφορετικό ρόλο

24 Ιανουαρίου 2022 13:36
Σάλος με τις «ερωτικές ταινίες» της Μαρίας Μπεκατώρου: Το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια με εξαιρετική πορεία εδώ και 30 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, με την ίδια πάντως να έχει επιχειρήσει να κάνει διαφορετικούς ρόλους μπροστά στην οθόνη.

Η Μπεκατώρου, άλλωστε, έχει αποδειχθεί… πολυπράγμων, καθώς έχει περάσει ακόμη και από το τραγούδι για ένα φεγγάρι, ή ακόμη και από την ηθοποιία. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, φέτος θα τη δούμε και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, έχοντας κάνει γενικά... την τύχη της.

Η σειρά όπου έπαιξε... ένα διαφορετικό ρόλο

Υπάρχει, όμως, και μια σειρά όπου ενσάρωκσε ένα ρόλο, που ουδεμία σχέση έχει με την προσωπικότητα, που έχουμε γνωρίσει τόσα χρόνια. Όταν ακόμη η Μπεκατώρου εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε προβληθεί μια μίνι διαδικτυακή σειρά το Mediasoup, το «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε».

Εκεί, η Μπεκατώρου είχε παίξει για ένα επεισόδιο την ιερόδουλη και, μάλιστα, σε εκείνο της πρεμιέρας. Για όσους δεν το θυμούνται, ήταν μια σειρά της Σεμίνας Διγενή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη και το οποίο παρωδεί με ξεκαρδιστικό τρόπο την περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην τελευταία του δουλειά, προτού αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share