Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αναβρασμός στην οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου: Τι συνέβη με τα παιδιά του;

Η... απαγόρευση που τους επέβαλε

24 Ιανουαρίου 2022 12:15
Αναβρασμός στην οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου: Τι συνέβη με τα παιδιά του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναβρασμός επικράτησε στην οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου, με τον παρουσιαστή να αναφέρεται στα παιδιά του και μια… απαγόρευση που τους επέβαλε.

Όλα ξεκίνησαν από ένα θέμα που αφορά τα παιδιά και το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο οποίος παρεμπιπτόντως οδηγείται σε αποφάσεις για τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, τα παρατεταμένα lockdown σε όλο τον κόσμο έχουν οδηγήσει σε σοβαρές ιώσεις στα μικρά παιδιά, καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες μειώθηκαν τα αντισώματά τους και η ανθεκτικότητά τους απέναντι στα μικρόβια.

Η απαγόρευση του δημοσιογράφου στα παιδιά του

Η Φωτεινή Γεωργίου παρουσίασε αναλυτικά το θέμα. Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε πως απαγόρευσε στους δύο γιους του να πάνε σε ένα πάρτι, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί οι 14 ημέρες από την δεύτερη δόση του εμβολίου που έκαναν κατά του κορωνοϊού.

«Έχουμε και τη μεγάλη ιστορία με τα παιδικά πάρτι. Το έζησα σήμερα εγώ στο σπίτι γιατί και οι δύο γιοι μου είχαν πάρτι το Σαββατοκύριακο, δεν τους άφησα να πάνε γιατί δεν έχουν κλείσει τις 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Θέλουν άλλη μια εβδομάδα και βιώνω μια στεναχώρια. Αλλά νομίζω καλύτερα να βιώσουμε μια στεναχώρια για λίγες ημέρες και να είμαστε όλοι προσεκτικοί», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share