Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θέλω να σκοτώσω τον Νίκο Καρβέλα...»: «Πάγωσαν» όλοι με την Αννίτα Πάνια!

Η... ιδιαίτερη αγάπη για τον πρώην σύζυγό της

24 Ιανουαρίου 2022 09:59
«Θέλω να σκοτώσω τον Νίκο Καρβέλα...»: «Πάγωσαν» όλοι με την Αννίτα Πάνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, και δη μετά το διαζύγιο, έχοντας μονάχα αισθήματα αγάπης προς το πρόσωπό του.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε, παράλληλα, μιλήσει στο «Πρωινό» για τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί και αποκάλυψε ακόμη περισσότερα για διάφορες πτυχές της, μένοντας τώρα σε ένα υπέροχο σπίτι μετά τον χωρισμό.

Οι... αγάπες της ζωής της

Για τον Νίκο Καρβέλα δήλωσε πως τον αγαπά αλλά ταυτόχρονα θα ήθελε και να τον... σκοτώσει. «Είναι ένα πλάσμα που θαυμάζω, άρα μπορώ να πω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του, την στάση ζωής του, για όλο αυτό που είναι, για το ταλέντο του… Την ίδια στιγμή υπάρχουν και φορές που είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω».

Για την αρρωστοφοβία, την κατάθλιψη στο παρελθόν και τους πανικούς της: «Κάθε τρεις μήνες κάνω εξετάσεις, πρόβλημα… Λέω ότι γενικότερα ότι δεν είμαι ένας καταχαρούμενος άνθρωπος στη ζωή μου. Έχω κουμπώσει πολλή καρτέλα, χάπα στο παρελθόν για να ξεπεράσω τους πανικούς μου. Το να είμαι ένας άνθρωπος ζωντανός και να βρίσκομαι ανάμεσα σε άλλους ζωντανούς ανθρώπους. Αυτό μου δημιουργούσε πάντα πανικό».

Για τη μητρότητα: «Ο γιος μου είναι η καψούρα μου, είναι όλη μου η ζωή, η λατρεία και την ίδια στιγμή έρχεται και η μαύρη σκέψη ξανά που λες πως τώρα δεν είμαστε για πρόβλημα… Την ξανατουμπεκιάζω μετά αυτή την έννοια και δόξα τω Θεό, κάνω πράγματα που μου δίνουνε χαρά. Ηρεμώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι τρελά υπερβολική. Δεν μεγάλωσα το παιδί με τα κλασικά πράγματα, με την έννοια ότι όλες μου οι φοβίες, όπως η μικροβιοφοβία δεν μου επέτρεψε να του αλλάξω πάνα. Δεν μου επιτρεπόταν να έχω νταραβέρι με το μωρό αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share