Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δε θα το πιστεύετε: Αυτή τη δουλειά έκανε η Δέσποινα Βανδή πριν γίνει τραγουδίστρια

Πώς ασχολήθηκε τελικά με τη μουσική;

24 Ιανουαρίου 2022 09:47
Δε θα το πιστεύετε: Αυτή τη δουλειά έκανε η Δέσποινα Βανδή πριν γίνει τραγουδίστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή είναι σήμερα μια από τις πιο αναγνωρίσιμες λαϊκές τραγουδίστριες, απασχολώντας εσχάτως και με την νέα σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ύστερα από το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα πέρασε, όμως, από διάφορα μονοπάτια, προτού προτιμήσει εκείνο της μουσικής και σημειώσει την τεράστια επιτυχία της τα τελευταία 30 χρόνια. Χρειάστηκε, μάλιστα, να έρθει από το εξωτερικό για να γίνει αυτή, που σήμερα γνωρίζουμε.

Τι έκανε πριν ασχοληθεί με το τραγούδι;

Η Βανδή γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969 από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Πώς ασχολήθηκε, όμως, με τη μουσική τελικά; Ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, για να μη το μάθουν οι γονείς της που δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share