Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Ποιος Πάριος; Αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής της Σοφίας Αλιμπέρτη μετά τον τραγουδιστή

Η επόμενη σχέση και το επεισοδιακό τέλος της

24 Ιανουαρίου 2022 08:02
Ποιος Πάριος; Αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής της Σοφίας Αλιμπέρτη μετά τον τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη αποτελεί διαχρονικά μια αγαπημένη ηθοποιό, και δη για το ανδρικό κοινό, με την ίδια πάντως να εκπληρώνει το δικό της έρωτα, που πάντοτε είχε για τον Γιάννη Πάριο, εξηγώντας το πώς γνωρίστηκαν.

Η ίδια, ζώντας σήμερα ένα όνειρο στην Πάρο, είχε αποκαλύψει το 2010: «Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου». Και συνέχισε τότε λέγοντας:«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”.

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο».

Η επόμενη σχέση και το επεισοδιακό τέλος

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Μάνος Κουτσοφιός βρίσκονταν στην Πάρο τόσο για τις διακοπές τους αλλά και για λόγους δουλειάς, μιας και στο νησί δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία τότε ήταν πολύ ερωτευμένοι.

Κάποια στιγμή υπήρξαν και φήμες που τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά στην Αμερική, κάτι που όμως δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, ζούσαν μαζί, σαν παντρεμένοι και όλοι πίστευαν ότι η Σοφία Αλιμπέρτη επιτέλους άραξε... Μέχρι που όλα ανετράπησαν και μάλιστα με τον πλέον δύσκολο τρόπο. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, όχι μόνο δεν είναι πλέον μαζί, αλλά οι δυο τους δεν έχουν απολύτως καμία σχέση μεταξύ τους, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να αλλάζει και πάλι τη ζωή της.

Σοφία Αλιμπέρτη και σχέση με Μάνο Κουτσοφιό

Ο οριστικός χωρισμός ήλθε πολύ επεισοδιακά, με τεράστιους καυγάδες και εντάσεις, που δεν άφηναν απολύτως κανένα περιθώριο επανασύνδεσης. Η Σοφία Αλιμπέρτη αποχώρησε μάλιστα από το καφέ-μπαρ το οποίο είχαν ανοίξει στην Παροικία μαζί με τον τότε σύντροφο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share