Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της Αννίτας Πάνια

Κι όμως...

23 Ιανουαρίου 2022 12:59
Θα πάθετε πλάκα: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, ευρισκόμενη στην τηλεόραση εδώ και μια 30ετία, με την ίδια να έχει καταγράψει τη δική της πορεία.

Η ίδια παραμένει αγαπητή στο κοινό της, το οποίο την ακολουθεί πιστά εδώ και αρκετά χρόνια, συνεχίζοντας τώρα με ολοένα και πιο ανατρεπτικές εκπομπές.

Γνωρίζατε, όμως, ποιο είναι το αληθινό της όνομα; Προφανώς δεν είναι το Αννίτα, αλλά η ίδια έχει βαφτιστεί ως Αναστασία Πάνια, γεννηθείσα στην Αθήνα στις 25 Απριλίου 1970 με καταγωγή από το Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Πού μένει μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα

Η Αννίτα Πάνια είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες παρουσιάστριες και φέτος την απολαμβάνουμε σε ένα διαφορετικό ρόλο με το «Ανοιχτά», καλώντας αρκετές διασημότητες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βάζοντας σε κάθε εκπομπή τη δική της ανατρεπτική «πινελιά».

Η ίδια βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και η μοναδικότητά της στην παρουσίαση δεν αμφισβητείται, κάτι που πάντοτε της δίνει δουλειά, όπως κι ένα υπέροχο σπίτι, που έχει διακοσμήσει με πολύ γούστο.

Η Αννίτα έχει δημιουργήσει έναν άνετο και ζεστό χώρο, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται μονάχα στο εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι πράγματι εντυπωσιακό. Η ίδια έχει φροντίσει και για το εξωτερικό, σε ένα μεγάλο κήπο.

Για να λέμε την αλήθεια, βέβαια, πολλές λεπτομέρειες δεν μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά από όσα μπορούμε να κρίνουμε, το σαλόνι της είναι ικανό να σε κάνει... να χαζεύεις, ενώ αξιοζήλευτος είναι και ο κήπος, που δείχνει να αγαπά αρκετά, αφού εμφανίζεται σε αρκετά της στιγμιότυπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share