Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Πόσα παίρνεις Μαρία Μπεκατώρου; Αυτά τα χρήματα μπαίνουν κάθε μήνα στο λογαριασμό της παρουσιάστριας

Οι απολαβές από την αρχή της καριέρας της έως σήμερα

22 Ιανουαρίου 2022 11:32
Πόσα παίρνεις Μαρία Μπεκατώρου; Αυτά τα χρήματα μπαίνουν κάθε μήνα στο λογαριασμό της παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, έχοντας ακολουθήσει μια εξαιρετική καριέρα με αρχή στο Τηλεάστυ και φτάνοντας μέχρι το Mega και τον ΑΝΤ1.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, που έκανε αποκαλύψεις και για το γάμο της, βρίσκεται φέτος στο Mega, επιστρέφοντας μετά από αρκετά χρόνια στο σταθμό, για να παρουσιάσει το «The Chase», το οποίο έχει πάρει το μερίδιό του στην τηλεοπτική πίτα, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού.

Οι απολαβές της στο παρελθόν και η άνοδος

Η ίδια στο παρελθόν, όταν και εργαζόταν στο Τηλεάστυ, είχε πει πως «εκτός του ότι αμείβομαι καλά στο Τηλεάστυ προτιμώ να έχω λιγότερα χρήματα και να είμαι καλά μέσα μου, παρά να παίρνω περισσότερα και να πιέζομαι. Ο μισθός μου στο Τηλεάστυ μου εξασφαλίζει μια άνετη ζωή και παρόλο που ακούω δεξιά και αριστερά ότι οι περισσότεροι παρουσιαστές αναγκάστηκαν να ρίξουν το κασέ τους εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, εμένα δεν μου έκοψαν ούτε ένα ευρώ».

Πόσα παίρνει, όμως, τώρα που έχει ανέβει κλίμακα στα κανάλια; Σύμφωνα με λίστα που είχε δημοσιευθεί, η αμοιβή της αγγίζει τα 4.000 ευρώ σε μηνιαία βάση, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share