Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σε κατάσταση αμόκ ο Γιώργος Λιάγκας: «Ξέσπασε» με αυτό που του είπε η Φαίη Σκορδά

Δάκρυσε μετά την ανακοίνωσή της ο δημοσιογράφος

22 Ιανουαρίου 2022 10:36
Σε κατάσταση αμόκ ο Γιώργος Λιάγκας: «Ξέσπασε» με αυτό που του είπε η Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι σήμερα τίποτα άλλο παρά συμπαρουσιαστές στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αλλά κανείς δεν ξεχνά το παρελθόν μεταξύ τους, αφού έχουν υπάρξει παντρεμένοι και τους συνδέουν δύο παιδιά.

Το άλλοτε πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz, άλλωστε, έχει βρεθεί στο πρόσφατο παρελθόν στο επίκεντρο της προσοχής με δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο από επανασύνδεση μέχρι και για νέο γάμο, κάτι που αμφότεροι έχουν αποκλείσει σε κάθε τόνο, αν και ο Λιάγκας μοιάζει να μην έχει ξεπεράσει έως σήμερα τον χωρισμό.

Κι αν μια μέρα στο στούντιο απλά... του ξέφυγε και μετά τα γύρισε, σε άλλη περίπτωση δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του. Όπως ανέφερε το «Yes Magazine», η Φαίη είναι ερωτευμένη ξανά κι ένας 40άρης άνδρας με μεζονέτα στη Βούλα έχει εισβάλει στη ζωή της, κάνοντάς την ξανά ευτυχισμένη.

Η αντίδραση του Λιάγκα στην ανακοίνωση της σχέσης

Το περιοδικό συνεχίζει λέγοντας, ότι η σχέση όχι μονάχα θα αποκαλυφθεί σύντομα, αλλά πριν από οποιονδήποτε άλλον, ο πρώτος που έμαθε για αυτήν ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Η Σκορδά, άλλωστε, σεβόμενη το γεγονός πως έχουν δύο παιδιά, τόνισε στον πρώην σύζυγό της, ότι θα ήθελε να το μάθει από εκείνη και όχι από τα δημοσιεύματα.

Yes Magazine Σκορδά σχέση Λιάγκας

Ο Λιάγκας, βέβαια, δεν το πήρε και... τόσο καλά. Ο παρουσιαστής «πάγωσε», βγήκε χτυπώντας την πόρτα και η νευρικότητα ήταν τόσο έκδηλη, που οι συνεργάτες τους κατάλαβαν πως κάτι συνέβαινε. Ο ίδιος, όμως, μη θέλοντας να δώσει άλλα δικαιώματα, μπήκε στο καμαρίνι του για να επιχειρήσει να το διαχειριστεί μόνος του.

Όπως αναφέρεται, ο δημοσιογράφος «ξέσπασε» σε δάκρυα, αφού ενδόμυχα πάντοτε θα επιθυμούσε μια επανασύνδεση, αλλά είδε πως μάλλον χάνει για πάντα την Φαίη. Λίγο αργότερα, βέβαια, βγήκε στον αέρα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, καλημερίζοντας μαζί της το τηλεοπτικό κοινό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share