Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στα Τρίκαλα ο Σάκης Ρουβάς - Αυτή είναι η νέα του επένδυση

Businessman ο τραγουδιστής

21 Ιανουαρίου 2022 22:04
Στα Τρίκαλα ο Σάκης Ρουβάς - Αυτή είναι η νέα του επένδυση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Τρίκαλα βρέθηκε την Παρασκευή 21/01 ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει προχωρήσει ήδη σε επενδύσεις στην περιοχή, στα όρια με την Καρδίτσα.

Δείτε επίσης: Στην φόρα το μεγάλο μυστικό στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη: Σούσουρο με το ζευγάρι

τρίκαλα σάκης ρουβάς

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο Σάκης Ρουβάς γευμάτισε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης των Τρικάλων με τον αντιδήμαρχο Πύλης Κώστα Ούτρα, εκ των μεγαλυτέρων εκτροφέων βοοειδών της Κεντρικής Ελλάδας και κατά πληροφορίες συζήτησαν τις προοπτικές μεταξύ τους συνεργασία πάνω στον πρωτογενή τομέα.

Επιτέλους επέστρεψε: Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στα Social Media μετά από καιρό

Την επανεμφάνιση του στα social media, μετά από λίγο περισσότερα από δύο εβδομάδες έκανε ο Σάκης Ρουβάς.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram, για πρώτη φορά μετά από τις 28 Δεκεμβρίου, μία φωτογραφία με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους, στα χιόνια.

Μάλιστα, ο Σάκης, συνόδευσε την φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Χιόνια, παιχνίδια και Covid Free».

Παράλληλα, μια μικρή αποχή φαίνεται πως κάνει και το γνωστό μοντέλο, Κάτια Ζυγούλη που έχει να ανεβάσει στο δικό της προφίλ από τις 21 του ίδιου μήνα.

Συναγερμός για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν προκαλέσει ανησυχία τον τελευταίο καιρό, καθώς... απουσιάζουν από οτιδήποτε έχει σχέση με δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις μέσα στο 2022, αναπτύσσοντας έτσι την απορία για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όλα άρχισαν με το που μπήκε ουσιαστικά το νέο έτος. Ο τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα ενεργός δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση από τις 28 Δεκεμβρίου και κυρίως μετά την συναυλία στο Λυκαβηττό που συζητήθηκε ιδιαίτερα.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share