Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον σύζυγο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη - Ο λόγος που του έκλεισε on air το τηλέφωνο

Ξέσπασε η παρουσιάστρια

21 Ιανουαρίου 2022 18:14
Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον σύζυγο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη - Ο λόγος που του έκλεισε on air το τηλέφωνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την είδηση της σύλληψης του Κώστα Δόξα, οι δικηγόροι του τραγουδιστή αλλά και της τέως συζύγου του, μιλούν καθημερινά σε εκπομπές για την υπόθεση.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να συνομιλήσουν σήμερα με τον Σπύρο Δημητρίου, προκειμένου κι εκείνος να πει την πλευρά του πελάτη του, Κώστα Δόξα.

«Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω. Μπορούμε να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας, απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας –και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επεσήμανε, μπορεί να μην το γνωρίζει- να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί, γιατί έτσι δημιουργείται μία τηλεδίκη. Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά θα τα πω στο δικαστήριο, γιατί θα περάσω εγώ Πειθαρχικό» ανέφερε όμως ο κ. Δημητρίου.

«Δεν σας φέραμε σε αντιπαράθεση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, διακόπτοντας τον με την Φαίη Σκορδά να αναφέρει έξαλλη: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον. Τι λέτε; Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά. Μόνος σας! Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share