Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πόσα παίρνεις Βάσω Λασκαράκη; Αυτά είναι τα ετήσια έσοδα της ηθοποιού

Η πρόταση για παρουσίαση με τον Λευτέρη Σουλτάτο

21 Ιανουαρίου 2022 17:12
Πόσα παίρνεις Βάσω Λασκαράκη; Αυτά είναι τα ετήσια έσοδα της ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και, παράλληλα, επαγγελματίας στο Instagram και όχι μόνο, απολαμβάνοντας αρκετά έσοδα ετησίως, ενώ πρόσφατα δέχθηκε έντονη κριτική για ένα θέμα.

Η ίδια έχει επιστρέψει φέτος στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στην ΕΡΤ με τη σειρά «Σε ξένα χέρια». Η Λασκαράκη είναι πάντοτε ακομπλεξάριστη και δεν έχει κρυφτεί ακόμη και για τα χρήματα, που παίρνει από τις δουλειές της, απορρίπτοντας στο παρελθόν και μεγάλες επαγγελματικές προτάσεις.

«Συζήτησα για κάποιες δουλειές, αλλά μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης δουλειάς με το "Σόι", ήρθε το "Έρωτας μετά" που με πήγε συνεχόμενα με γυρίσματα και το καλοκαίρι. Πηγαινοερχόμουν συνέχεια Κρήτη - Αθήνα γιατί δεν ήθελα να κρατήσω και την κόρη μου το καλοκαίρι εδώ. Οι γονείς μου κατέβηκαν στην Κρήτη και το παιδί έμεινε εκεί. Οι δουλειές, λοιπόν, που μου πρότειναν είχαν φουλ γυρίσματα και το καλοκαίρι λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός και συνέχισε: «Είχε γίνει πρόταση για τις "Άγριες Μέλισσες", φτάσαμε πολύ κοντά και είχε γίνει ταυτόχρονα με το "Έρωτας Μετά". Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο "Έρωτας Μετά". Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει και μου άρεσε πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου».

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη παραδέχτηκε ότι υπήρξε μία πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως, δεν ήρθαν σε συμφωνία. «Δεν ήταν το κατάλληλο timing και καλώς έπραξα. Ήταν με τον Alpha, αλλά και με άλλα κανάλια. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Πάντα η αγωνία μου και το άγχος μου είναι τι βλέπουν σε εμένα και το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δεν μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί. Έχει παίξει και πρόταση με τον σύζυγό μου. Είχα μια αγωνία αν είναι αλλαγή καριέρας αυτό».

Επίσης, εξομολογήθηκε πως αντιμετώπισε φέτος το instagram επαγγελματικά. «Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει. Εννοώ ότι οι followers φέρνουν κάποιες εμπορικές συνεργασίες, που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορώ να πω ότι αυτή τη χρονιά που δεν εργάστηκα με στήριξαν και ήταν το έσοδο και η δουλειά μου. Είναι κανονική δουλειά».

Η πιθανότητα συμπαρουσίασης με τον Σουλτάτο

Πολλές ήταν οι φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει εκπομπή με τον Λευτέρη Σουλτάτο. «Δεν έκανα καθημερινή εκπομπή γιατί δεν ήταν η ώρα και η στιγμή. Και με κυνήγησα, και συμφωνήσαμε, και διαφωνήσαμε. Υπάρχουν και προτάσεις για να κάνουμε εκπομπή μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Προσπαθούμε να τις σκεφτούμε ψύχραιμα για να έχουμε σωστή κρίση και απόφαση», είπε.

Με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου και τόνισε στον Άρη Καβατζίκη και το Πάμε Δανάη: «Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία. Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια», δήλωσε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share