Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ολυμπιακών διαστάσεων το σαλόνι του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Το παραμυθένιο σπίτι όπου ζούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Εκεί είχαν στεγάσει τον έρωτά τους πριν χωρίσουν

21 Ιανουαρίου 2022 15:21
Ολυμπιακών διαστάσεων το σαλόνι του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Το παραμυθένιο σπίτι όπου ζούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας, με το πρώην ζευγάρι να μοιράζει παράλληλα και τα περιουσιακά του στοιχεία, τη στιγμή που είχαν γίνει αποκαλύψεις για το πότε είχαν πραγματικά χωρίσει.

Όσο ήταν μαζί παρόλο που απέφευγαν τις συχνές δημόσιες αναφορές στη σχέση τους θέλοντας να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή, ήταν γνωστό πως συγκατοικούσαν. Συγκεκριμένα, είχαν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα cozy σπίτι στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, στο οποίο μένει πια μόνος ο τραγουδιστής.

Το υπέροχο σπίτι όπου έμεναν πριν χωρίσουν

Πώς είναι λοιπόν το σπίτι αυτό; Παρόλο που και οι δυο έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, όταν δεν ήταν απασχολημένοι με τις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, αγαπούσαν να περνούν ήσυχες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής είχαν μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από την κατοικία τους στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram. Εντυπωσιακοί γκρι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια, μεγάλες τζαμαρίες, ξύλινο πάτωμα και φωτεινό σαλόνι είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share