Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Τεράστιων διαστάσεων το σπίτι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά: Το σαλόνι κάνει όλη τη διαφορά

Ζεστό και άνετο

21 Ιανουαρίου 2022 14:53
Τεράστιων διαστάσεων το σπίτι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά: Το σαλόνι κάνει όλη τη διαφορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με το γιο τους, Χάρη, ζώντας σε ένα πανέμορφο, άνετο και ζεστό σπίτι.

Όταν γνωρίστηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαφαλιά ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όμως και οι δύο γάμοι ολοκληρώθηκαν και λίγο καιρό αργότερα γεννήθηκε ο μεγάλος τους έρωτας. «Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», με πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή τους να έχουν κυκλοφορήσει.

«Τα πρώτα μου χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές. Και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε προσπαθούσε ο Μάρκος να βρει τα πατήματά του και να σταθεί. Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι άλλο για τον Μάρκο, κάτι λιγότερο. Είναι ο άνθρωπός μου είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος ο οποίος επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Είναι ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι λιγότερο. Όπως λες ότι τον στήριξα, αντίστοιχα ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη και του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», έχει εξομολογηθεί ακόμα η Έλενα Τσαβαλιά.

Το υπέροχο σπίτι τους

Τα χρώματα που δεσπόζουν στο σαλόνι είναι το σκούρο γκρι, το μπεζ και το χρώμα του ξύλου. Η διακόσμηση είναι minimal και τα έπιπλα και αποπνέουν ζεστασιά.

Αγαπημένη γωνιά της οικογένειας είναι ο μεγάλος καναπές που υπάρχει στο χώρο, όπου περνούν όλοι μαζί τον χρόνο τους.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share