Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Αναστασία Σιμητροπούλου: Όταν η νέα Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έχανε 60.000 ευρώ στο Deal (video)

Όταν δοκίμασε την τύχη της δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο το 2017

21 Ιανουαρίου 2022 14:05
Αναστασία Σιμητροπούλου: Όταν η νέα Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έχανε 60.000 ευρώ στο Deal (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αντιδήμαρχος Αλίμου, Αναστασία Σιμητροπούλου, ορίστηκε Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Τέσσερα χρόνια πριν, όμως, δοκίμασε την τύχη της στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά δυστυχώς δεν ήταν πολύ τυχερή.

Μελίνα Ζαχαράκη: Το μοντέλο που άφησε τις πασαρέλες κι έφτασε... στο Deal του Φερεντίνου - Η ζωή μετά τα καλλιστεία και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Παρόντες στο ακροατήριο, ήταν και οι γονείς της κυρίας Σιμητροπούλου, σύμφωνα με το alimosonline.gr. Ήδη από το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού η Αναστασία που είχε το κουτί με το νούμερο 13 είχε ανοίξει αρκετά από τα κουτιά που περιείχαν τα κίτρινα υψηλά ποσά, χωρίς να έχει ανοίξει κανένα από τα κόκκινα μικρά ποσά.

Στα τελευταία δύο κουτιά που είχαν μείνει, με τα ποσά 5 και 20 Ευρώ, η προσφορά του Τραπεζίτη ήταν 13 Ευρώ, την οποία προσφορά η Αναστασία δεν δέχτηκε, κερδίζοντας τελικά τα 20 ευρώ. Ανοίγοντας το εφεδρικό κουτί 23 στο τέλος, πολλαπλασίασε το κέρδος της επί 2, και έτσι έφυγε από το παιχνίδι με 40 ευρώ. Δεν κατάφερε μεν αν κερδίσει αλλά όπως λένε «Σημασία έχει το παιχνίδι» και η Αναστασία έδειξε να ευχαριστήθηκε την εμπειρία του παιχνιδιού.

Το πιο συγκλονιστικό παιχνίδι του Deal: Αρνήθηκε 2 φορές την προσφορά, προσευχήθηκε και όλοι έμειναν «κάγκελο»

Το Deal, που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, είναι ένα τηλεπαιχνίδι που μοιράζει μεγάλα χρηματικά ποσά, με τη βοήθεια της τύχης, ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο με την παίκτρια από τη Λάρισα.

Ειδικότερα, η Λαρισαία γυμνάστρια Ιωάννα Γίτση έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι, που παρουσιάζεται στον Alpha, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη και η μάχη» που έδωσε με τον τραπεζίτη του παιχνιδιού ήταν για γερά νεύρα και κρατούσε την αγωνία στα ύψη μέχρι το τέλος.

Το deal που έκανε δεν αποδείχθηκε καλό

Η παίκτρια θέλησε να ρισκάρει μέχρι την τελευταία στιγμή και αυτό δεν της βγήκε σε καλό, διότι απέρριψε προσφορά 9.000 ευρώ του τραπεζίτη και τελικά έχασε τα 20.000 που διεκδικούσε με πείσμα, φεύγοντας από το παιχνίδι μόλις με 100 ευρώ, αφού το Deal που έκανε δεν αποδείχθηκε καλό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share