Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοφία Αλιμπέρτη: Δεν φαντάζεστε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η μητέρα της

Δείτε εδώ για πρώτη φορά!

21 Ιανουαρίου 2022 13:26
Σοφία Αλιμπέρτη: Δεν φαντάζεστε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η μητέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πρώτη φορά, είδαμε τη μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη και η αλήθεια είναι, ότι μείναμε άφωνοι, καθώς οι δυο γυναίκες μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό. Ωστόσο, κανείς δεν ήξερε, ότι η μαμά της ήταν πασίγνωστη στη showbiz, καθώς ήταν τραγουδίστρια.

Ο λόγος για τη Ζωή Αλιμπέρτη, μια γυναίκα που έχει περάσει αρκετά δύσκολα στο παρελθόν, όπως είχε δηλώσει η ίδια. Η μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη, πριν κάποια χρόνια είχε αναφερθεί στο επάγγελμα που έκανε και γενικά στη ζωή της λέγοντας: "Όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε. Η μία με παίρνει βοήθησέ με, η άλλη δεν έχει να φάει, η άλλη με διώξανε απ' το σπίτι... Δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα, έχω σταματήσει".

Ακούστε ένα τραγούδι της παρακάτω:

Και συνέχισε: "Έκανα 3 δουλειές παλιά. Όταν ξεκίνησα, δούλευα στο εργοστάσιο το πρωί, το μεσημέρι πούλαγα σεντόνια και το βράδυ έβαζα τα παιδιά για ύπνο και πήγαινα και τραγούδαγα. Ήταν δύσκολα, είχα ταλαιπωρηθεί. Δούλευα στο εργοστάσιο από 12 χρονών. Παιδικά χρόνια δεν γνώρισα. Η Σοφία ήρθε στη ζωή όταν ήμουν 19, ήμασταν σαν αδερφές. Κάποια στιγμή εξαντλήθηκα και τα παιδιά τα πήρε η μητέρα μου στην Κέρκυρα. Μετά είχα όλη την ελευθερία να δουλεύω.

Χώρισα, όταν ο γιος μου δεν είχε σαραντίσει. Βρέθηκα με δυο παιδιά μόνη μου να τα μεγαλώνω. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει. Όλοι τον έχουν ξεχάσει."

Ποια είναι η σχέση της με τη Σοφία Αλιμπέρτη;

Σύμφωνα με κάποιες φήμες που είχαν βγει στο παρελθόν, οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες, καθώς η ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ που ζει σήμερα), με τη μητέρα της να εξακολουθεί να δίνει συνεντεύξεις.

Σοφία Αλιμπέρτη: Δεν φαντάζεστε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η μητέρα της

Συγκεκριμένα, μητέρα και κόρη λέγεται, πως πέρασαν δύσκολη περίοδο στη μεταξύ τους σχέση, καθώς η κυρία Ζωή, εμφανιζόταν σε εκπομπές, συνήθως για να εκθειάσει τις μαγειρικές της ικανότητες. Κάτι που ενόχλησε τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία είχε άλλες ανάγκες και προτεραιότητες. Ωστόσο, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού οι δυο γυναίκες σήμερα, έχουν άψογες σχέσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share