Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Αιχμηρός ο Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει» (Video)

«Είναι μήλον της έριδος;»

21 Ιανουαρίου 2022 12:33
Αιχμηρός ο Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησαν στο Πρωινό, με αφορμή τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να σχολιάσει πριν τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ.

«Δηλαδή, αυτή τη στιγμή μεσούσης της σεζόν, το τηλεοπτικό μήλον της έριδος είναι η Ιωάννα Μαλέσκου; Δηλαδή είναι ο άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει και σφάζονται τα κανάλια για να την πάρουν του χρόνου. Μα μου λες τώρα ότι είναι μήλον της έριδος; Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει!

Συνήθως ξέρουμε τώρα πώς γίνεται το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πια, είναι με πληρωμένους που γράφουν ό,τι τους λένε αυτοί που τους πληρώνουν. Οι πραγματικές μεταγραφές «βόμβα» είναι αυτές που δεν τις μαθαίνει κανένας και τις μαθαίνουμε μία ανακοίνωση. Όλα τα άλλα είναι για δημιουργούμε αίσθηση. Είπα εγώ για την κοπέλα; Γι’ αυτούς που πληρώνονται και γράφουν διάφορα».

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Ο,τιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν δε θα το συζητήσουμε μαζί και ειδικά έξω στον δρόμο και σίγουρα δεν αφορά σε εμάς και τη δεδομένη στιγμή.

Είναι κάτι που όταν λήγει μία σεζόν, όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή αν θα είναι κάπου αλλού. Να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά, αυτό θα το ήθελα πολύ», απάντησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως στενοχωρήθηκε για το συμβάν με τον Τάσο Χαλκιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share