Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ενοχλημένος» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του για τη Δέσποινα Βανδή (Video)

«Φημολογείται ότι θα...»

21 Ιανουαρίου 2022 11:21
«Ενοχλημένος» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του για τη Δέσποινα Βανδή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη εντόπισε τον Βασίλη Μπισμπίκη, έξω από το τεχνοχώρο Cartel. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη φημολογία περί συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

«Φημολογείται ότι θα σκηνοθετήσετε ένα μιούζικαλ και θα πρωταγωνιστήσει η Δέσποινα Βανδή» είπε η δημοσιογράφος, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να μην απαντά και να προχωράει κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Περίπου 4 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ντέμης Νικολαϊδης και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους. Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει προχωρήσει τη ζωή της και να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παραμένει single.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε βγει δημοσίευμα πως είναι σε σχέση με πρώην παίκτρια του GNTM, ωστόσο το είχε διαψεύσει ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του.

«Αγάπη μου...»: Εξομολόγηση Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή - Φωτογραφία που προκάλεσε χαμό

H Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ώρες τους τρέλανε όλους όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μάλιστα, την εν λόγω φωτογραφία κοινοποίησε στο προφίλ του και ο ηθοποιός και έγραψε... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share