Ελένη Φουρέιρα: Σε σειρά του MEGA η τραγουδίστρια - Ανακοινώθηκε επίσημα
Το νέο επαγγελματικό της βήμα
20 Ιανουαρίου 2022 20:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μίνι σειράς του Βασίλη Κεκάτου «Milkyway», με μια έφηβη που αρνείται να ξεκινήσει τη ζωή της υπό όρους. Μια ιστορία ενηλικίωσης βίαιη όσο και τρυφερή.
Με ένα ξεχωριστό καστ ηθοποιών, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και θα συνεχιστούν σε τοποθεσίες της Πελοποννήσου και της Βορείου Ελλάδας, όπως η Φολόη, η Ξάνθη και ο Έβρος.
Το «Milky Way» είναι, σύμφωνα με τον καταξιωμένο διεθνώς 30χρονο κινηματογραφιστή, η ιστορία μιας έφηβης η οποία «αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρός της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση».
Μάλιστα, στη νέα σειρά θα δούμε σε ρόλο guest την Ελένη Φουρέιρα, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε και στο GNTM.
Η υπόθεση της σειράς Milky way
Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης.
Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο - ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας.
Οι δυο τους, μαζί, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνη ή να ανατρέψει τα πάντα;