Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Διαζύγιο Αθηνάς Ωνάση: Αυτός είναι ο περίφημος «κόκκινος φάκελος»! Απίστευτες αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής

Αποκαλύψεις σεισμός

20 Ιανουαρίου 2022 15:38
Διαζύγιο Αθηνάς Ωνάση: Αυτός είναι ο περίφημος «κόκκινος φάκελος»! Απίστευτες αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Μανθεάκης, πριν λίγους μήνες έφυγε από την ζωή, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν είχε μιλήσει στο Πρωινό και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Ντόντα.

Στο Πρωινό μάλιστα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο περιβόητος κόκκινος φάκελος που καθόρισε τις εξελίξεις στο διαζύγιο, και στον οποίο περιλαμβάνονται τα πάντα για την επί 8,5 χρόνια παράνομη σχέση του Ντόντα.

Ο κ. Μανθεάκης ήταν πραγματικά χειμαρρώδης και αποκαλυπτικός.

«Αυτός είναι ο διάσημος κόκκινος φάκελος. Περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα.

Ένα μήνα μετά τον γάμο, ο Ντόντα άρχισε τη σχέση με αυτή την κοπέλα, παράλληλη σχέση για 8,5 χρόνια και η Αθηνά δεν ήξερε τίποτα. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ.

Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της έλεγε ότι ήταν Αργεντίνος. Μια μέρα τον είδε σε αγώνες στην τηλεόραση κι έτσι έμαθε ποιος πραγματικά είναι. Έχει μια κόρη, αλλά θέλει προστασία αυτό το κορίτσι.

Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν την είδα για πρώτη φορά πέρυσι και της είπα για τον φάκελο. Ήθελε να μάθει όλη την αλήθεια. Από πολύ μικρή της ζητάει ο κόσμος λεφτά. Βλέπουμε μια Αθηνά σήμερα που δεν μοιάζει με τη Χριστίνα που μοίραζε δώρα, βοηθούσε τους συνεργάτες της. Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη σε οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακόμα και για μια αρρώστια να πάει κάποιος, δεν θα ανταποκριθεί.

Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι είναι οι δικηγόροι της που διαχειρίζονται την περιουσία της. Δεν έχει φίλες. Η Αθηνά λάτρεψε τον Ντόντα και τα πρώτα χρόνια έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω του, σαν προβατάκι. Τον έβλεπε σαν θεό, ωραίος, Ολυμπιονίκης, Latin lover. Του έδωσε τα πάντα, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της γι’ αυτό! Αυτό ήταν η μεγάλη κόντρα!» είπε, μεταξύ άλλων, ο κύριος Μανθεάκης.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share