Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σωστό ανάκτορο: Αυτή είναι η βίλα του Νίκου Χατζηνικολάου (photo)

Σπιταρόνα!

20 Ιανουαρίου 2022 13:23
Σωστό ανάκτορο: Αυτή είναι η βίλα του Νίκου Χατζηνικολάου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακαλύψαμε μια φωτογραφία από το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου και η αλήθεια είναι, ότι μείναμε άφωνοι, διότι μοιάζει με παλάτι. Το Athensmagazine.gr έχει φωτογραφία - ντοκουμέντο από το εξωτερικό του σπιτιού.

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους στην χώρα, είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη. Είναι το "χρυσό" καταφύγιο του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά του -δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε η κόρη του- μετά το φορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα. Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει λοιπόν, ασανσέρ, αλλά και τελεφερίκ δηλαδή μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

βίλα του Νίκου Χατζηνικολάου

"Γαμ@@τ@@...": Έκρηξη Νίκου Χατζηνικολάου!

Έντονη ήταν η έναρξη της ραδιοφωνικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου καθώς ο διακεκριμένος δημοσιογράφος τοποθετήθηκε για τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονται κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις ζωντανές συνδέσεις των καναλιών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share