Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος για το Λάκη Λαζόπουλο: «Γλίστρησε στον θάνατο...» (photo)

Έφυγε από τη ζωή ένας καλός του φίλος

20 Ιανουαρίου 2022 13:03
Θρήνος για το Λάκη Λαζόπουλο: «Γλίστρησε στον θάνατο...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο καιρό μετά το χαμό της συζύγου του, Τασούλας βιώνει ξανά δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή ένας καλός του φίλος.

Ο Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ σκοτώθηκε στα 37 του χρόνια καθώς είχε ατύχημα ενώ έκανε σκι. Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν φίλος του και η τραγική είδηση τον συγκλόνισε.

«Ο Gaspard ήταν Γάλλος ηθοποιός και ήταν εξαιρετικό παιδί και φίλος μου. Έπαιξα μαζί του σε μια γαλλική ταινία ,κι ύστερα ήρθε στην Πάρο με την παρέα του τους φιλοξένησα, ενώ αυτό το καλοκαίρι ήρθε στην Πάρο ο γιος του με την πρώην γυναίκα του!

Μείναμε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά. Χάθηκε μέσα στα χιόνια, γλίστρησε στον θάνατο κι έχουμε όλοι σοκαριστεί !! Φίλε μου δεν είναι για σένα εκεί που πας! Je ne peux pas y croire».

Θρίλερ για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τον κορωνοϊό και τη νέα χρονιά, τις απειλές που τον φόβησαν, τις κρίσεις πανικού που ήταν η έμπνευση για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και την απώλεια της συζύγου του. Ενώ, μία τοποθέτηση που θα προκαλέσει τεράστιο ντόρο για την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλους.

«Έχω δεχθεί απειλές, ακόμα και για τη ζωή μου. Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο» τόνισε και συμπλήρωσε πως «και να μην θέλεις να φοβηθείς, έχουν τον τρόπο να σε φοβήσουν».

«Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και σε μια σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά θα είναι κολαούζος της προηγούμενης» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος, σημειώνοντας πως «με τόσα κέρδη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλη πανδημία», μετά από αυτήν που περνάμε.

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, εξηγώντας ότι θα την σατίριζε αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση. «Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι «λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει».

Για τις εμμονές της σάτιρας, εξήγησε πως η εμμονή είναι μέρος της σάτιρας και πως ο ίδιος έχει υπάρξει εμμονικός. «Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει;» πρόσθεσε για το πρόσωπο που βρίσκεται συχνά στο… στόχαστρό του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» τους εμπνεύστηκε κάπως αναγκαστικά, έπειτα από εντολή ενός γιατρού για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Ανέβαινε η πίεσή μου, πάθαινα κρίσεις πανικού και πήγα σε ένα γιατρό στον Ερυθρό Σταυρό. Εκείνος μου είπε να κατεβάσω την παράσταση, γιατί όποτε κατέβαινα τα σκαλιά ανέβαινε η πίεση. Μου είπε να κάνω τηλεόραση» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Στο δρόμο σκεφτόμουν ότι μπορώ να κάνω περισσότερους ρόλους, ίσως 2 ή 3. Όταν μπήκα σπίτι, η Τασούλα διάβαζε τους “Δέκα μικρούς νέγρους” της Αγκάθα Κρίστι. Είπα, δέκα μικροί… Το “Μήτσοι” ήρθε από το όνομα του πατέρα μου και έτσι ξεκίνησε».

Τέλος, μίλησε και για τη γυναίκα του, την Τασούλα, η οποία τον στήριζε, πάντα με κριτική. «Ήταν πολύ σκληρή κριτικός απέναντί μου. Η Τασούλα ήταν πιο δυνατή από εμένα. Μετά το θάνατό της ένιωθα να αλλάζω, μου αρέσει να είμαι πιο μόνος μου» κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share