Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χωρίς την Κάτια Ζυγούλη η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σάκη Ρουβά - Χαμός με τον τραγουδιστή

Πού εντοπίστηκε;

19 Ιανουαρίου 2022 23:32
Χωρίς την Κάτια Ζυγούλη η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σάκη Ρουβά - Χαμός με τον τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη... έλυσαν το μυστήριο της εξαφάνισης των τελευταίων εβδομάδων, με μια ανάρτηση να δίνει απαντήσεις, πιθανότατα με δόση κορωνοϊού, αφού με ο τραγουδιστής στην ουσία αφήνει υπονοούμενα πως στην οικογένειά του νόσησαν, κάνοντας και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε, παρά το τσουχτερό κρύο, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/1) στο γήπεδο των Γρεβενών και παρακολούθησε τον αγώνα του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης-Κοζάνη (1-2).

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει επενδύσει σε έργα ΑΠΕ σε Γρεβενά και Κοζάνη, είδε το παιχνίδι με τον πρόεδρο της Κοζάνης και διευθύνοντα σύμβουλο της KIEFER Χρήστο Πετρόχειλο, αλλά και με τον δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη.

Σάκης Ρουβάς στα Γρεβενά

Το μεγάλο μυστικό του γάμου με τη Ζυγούλη

Οι δυο τους, βέβαια, ζουν μαζί ευτυχισμένοι εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο το μυστικό πίσω από το γάμο τους είναι αυτό που τους κρατάει τόσο αγαπημένους.

Η Κάτια Ζυγούλη, μιλώντας για τον γάμο της με τον Σάκη, αποκάλυψε πώς ο έρωτάς τους παραμένει «ζωντανός».

Συγκεκριμένα, το μοντέλο σχολίασε πως ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους πιέζουν και τους δύο, έχουν κανονίσει να περνούν έστω μία ώρα κάθε βδομάδα μαζί χωρίς τα παιδιά τους. Έτσι το όμορφο ζευγάρι κρατάει αναμμένη τη φλόγα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share