Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Σπαράζει καρδιές η Άντζελα Γκερέκου: Το μήνυμά της 6 μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

«Τσακίζει» κόκκαλα!

19 Ιανουαρίου 2022 21:19
Σπαράζει καρδιές η Άντζελα Γκερέκου: Το μήνυμά της 6 μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου θρηνεί το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, που έφυγε έξι μήνες πριν από τη ζωή, με την ίδια να βρίσκεται το πρωί της Τετάρτης (19/1) στο μνημόσυνο μαζί με τη Μαρία Βοσκοπούλου.

Μάλιστα, η ηθοποιός, λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον τραγουδιστή, θέλονας να τιμήσει τη μνήμη του, τη στιγμή που δημοσιεύματα αναφέρουν πως χαμογελά ξανά.

Το «ξέσπασμά» της μετά τα δημοσιεύματα για νέα σχέση

Την οργισμένη αντίδραση της Άντζελας Γκερέκου προκάλεσαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είναι ξανά ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα σημείωναν πως η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας περνούν χρόνο μαζί και ότι ψίθυροι τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει άμεσα, με το πένθος για τον Τόλη Βοσκόπουλο να είναι ακόμη νωπό.

«Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδί μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες» αναφέρει η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα... Λυπάμαι!» καταλήγει, ενώ συνοδεύει την ανάρτησή της με μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια και ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλα επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδί μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα... Λυπάμαι!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share