Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικονομική καταστροφή για την Ελένη Μενεγάκη: Σε απόγνωση η παρουσιάστρια

Το ξαφνικό «χαράτσι» της έφερε «εγκεφαλικό»

19 Ιανουαρίου 2022 17:23
Οικονομική καταστροφή για την Ελένη Μενεγάκη: Σε απόγνωση η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νέα για την Ελένη Μενεγάκη δεν είναι τα πιο θετικά, καθώς προέκυψε μια οικονομική υποχρέωση, η οποία πρέπει να ρυθμιστεί άμεσα, με την ίδια να «παγώνει» μπροστά σε αυτό που έμαθε πρόσφατα.

Αν ψάχνετε ένα λόγο, για τον οποίο η όμορφη παρουσιάστρια δεν εμφανιζόταν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αυτός ήταν οικονομικός. Ήταν ένα πρωινό, όταν στο σπίτι της έφτασε ένα «ραβασάκι» από την εφορία, ζητώντας της άμεση καταβολή ενός μεγάλου ποσού.

Το... ξαφνικό ποσό που έφερε «εγκεφαλικό»

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ποσό των 30.000 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ του σπιτιού της στα Μελίσσια. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», η Μενεγάκη επιβεβαίωσε πως δεν είχε γίνει κάποιο λάθος, επικοινώνησε άμεσα με τον Ματέο Παντζόπουλο και ο τελευταίος της υποσχέθηκε να επισκεφθούν μια ΔΟΥ σύντομα, ώστε να αποπληρωθεί το χρέος, τη στιγμή που ήρθε μια είδηση και από την πλευρά του γιου της.

Yes Magazine Ελένη Μενεγάκη ΕΝΦΙΑ

Η ίδια, άλλωστε, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις... οικονομικές της περιπέτειες μέσα από την εκπομπή της. Στο περιστατικό αυτό, πάντως, η επιπλοκή ήταν πως το «ραβασάκι» ήρθε χωρίς να έχει φτάσει εκείνο του προηγούμενου χρόνου, με αποτέλεσμα το χρέος να μεγαλώσει δίχως να ευθύνεται η παρουσιάστρια, που πάντως εκπλήρωσε την υποχρέωσή της προς την εφορία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share