Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Θρίλερ με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα: Τα αμύθητα ποσά, τα «παλάτια» και οι κληρονόμοι του

Έντονη διαμάχη πάνω από την κληρονομιά που αφήνει

19 Ιανουαρίου 2022 16:31
Θρίλερ με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα: Τα αμύθητα ποσά, τα «παλάτια» και οι κληρονόμοι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα θρίλερ επικρατεί σχετικά με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από ενάμιση μήνα από τις επιπλοκές του κορωνοϊού, με το δημοσιογράφο να αφήνει πίσω του μια μεγάλη κληρονομιά, μαζί με αρκετές εκπλήξεις.

Η μεγάλη κίνηση έγκειται στο ότι δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη για την τεράστια περιουσία του, γεγονός που έχει οδηγήσει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε διαμάχες ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του.

Ο αείμνηστος εκδότης, άλλωστε, είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, και πιο συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μονακό (εκεί φέρεται να έχει τρία ή τέσσερα ακίνητα), σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά. Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

Στην Αμερική, ο Γιώργος Τράγκας έτρεφε μεγάλη αδυναμία. Τρία ακίνητα ήταν στην κατοχή του, ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, επίσης, είχε αδυναμία στη χώρα μας. Εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ερευνώνται ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

Τα ακίνητα με το μεγάλο ενδιαφέρον και τα 10 εκατ. σε μετρητά

Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η βίλα στην Εκάλη, όπου έμενε μαζί με τη σύζυγό του. Το σπίτι αυτό αναμένεται, λογικά, να καταλήξει στα χέρια του γιου του, Γιάννη, ο οποίος αναπτύσσει εδώ και ορισμένα χρόνια σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Παράλληλα, αφήνει στους κληρονόμους του πολλά μικρά ακίνητα, διαμερίσματα και γραφεία, ώστε να έχουν ένα εισόδημα από αυτά. Με την κίνησή του να μην αφήσει διαθήκη, ωστόσο, ουσιαστικά έδειξε πως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση τη ρευστοποίηση των ακινήτων του.

Ακόμη δύο ακίνητα, για τα οποία καμάρωνε κι έχουν το ενδιαφέρον τους, είναι ένα στην Νίκαια της Γαλλίας κι ένα στη Μύκονο. Παράλληλα, τα μετρητά που αφήνει, είτε σε καταθέσεις είτε σε χρήματα σε θυρίδες, ή ακόμη και σε χρηματοοικονομικά προϊόντα με εγγύηση κεφαλαίου, φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, θέλοντας να μοιραστούν ισομερώς στη σύζυγο και τους δύο γιους του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share