Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ζητώ συγγνώμη...»

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του Alpha

19 Ιανουαρίου 2022 09:29
Σάλος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ζητώ συγγνώμη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν από χθες ότι προσπάθησε να καλύψει και να “ξεπλύνει” τους ανθρώπους που καταγγέλλονται ως βιαστές της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη θέλησε να δώσει η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μέσα από το Happy Day.

Μια απομονωμένη φράση της παρουσιάστριας ήταν η αφορμή για να δεχτεί χιλιάδες μηνύματα ότι καλύπτει τους θύτες και παίρνει το μέρος τους και γι’ αυτό η ίδια θέλησε να πει δυο λόγια προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών.

Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δευτερόλεπτα του «απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν» θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να «ξεπλύνω» και να υποστηρίξω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω και τι πρέπει να πω, αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένη.

Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα.

Οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share